Acasa Experiențe de călătorie Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald Experimentează un tur cu balonul cu aer cald în Dubai, admiră priveliștile superbe & savurează un pahar de șampanie

Experimentează un tur cu balonul cu aer cald în Dubai, admiră priveliștile superbe & savurează un pahar de șampanie

146 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 271

Scurtă descriere:

Vezi răsăritul de soare în deșert, din aer, într-un tur de o oră cu balonul cu aer cald, în Dubai. Trezește-te devreme, călătorește cu un microbuz modern spre locul de lansare și zboară cu balonul, împreună cu pilotul, deasupra dunelor din aria protejată Dubai Desert Conservation Reserve. Urmărește șoimii antrenați cum zboară la o înălțime de 1.219 metri deasupra solului într-o demonstrație specială, în timp ce soarele răsare deasupra munților Hajar. După ce aterizezi, bucură-te de un mic dejun gourmet.

Repere:

  • O experiență de 6 ore în deșert ce include un tur cu balonul cu aer cald în Dubai, un spectacol demonstrativ de șoimi și un mic dejun gourmet;
  • Zboară peste întinderea și canioanele ariei protejate Dubai Desert Conservation Reserve;
  • Urmărește soarele care răsare deasupra deșertului și vezi cămilele și gazelele ce se plimbă libere;
  • Urmărește șoimii cum zboară la o înălțime de 1.219 metri;
  • Bucură-te de un mic dejun gourmet, odată ce ai ajuns din nou la sol.
  • Transferul dus-întors de la anumite hoteluri este inclus.

La ce să te aștepți:

Trezește-te dimineața devreme și începe-ți experiența de zbor cu balonul cu aer cald în Dubai cu transferul de la hotel sau de la punctul de întâlnire dintr-o zonă centrală a orașului. Urcă în microbuzul modern și călătorește în afara orașului, spre aria protejată Dubai Desert Conservation Reserve. După aproximativ 30 de minute ajungi la locul de lansare și privești cum balonul cu aer cald este umflat pentru zborul tău. Ascultă un scurt instructaj de siguranță înainte de a urca în coșul balonului, însoțit de un pilot experimentat.

Fiecare coș poate transporta până la 24 de pasageri și este suficient loc pentru a admira priveliștile în timpul zborului. Cum te înalți, urmărește răsăritul și ascultă comentariile pilotului despre geologia și viața sălbatică a rezervației. Apoi bucură-te de oportunitatea unică de a vedea șoimii antrenați cum zboară până la 1.219 metri înălțime, într-o demonstrație specială.

După turul de o oră cu balonul cu aer cald în Dubai, ești condus într-un un loc din rezervație dotat cu băi private, unde poți să te reîmprospătezi. Urmează un mic dejun gourmet plin de delicatese, printre care somon afumat și caviar. După aceasta, întoarce-te la microbuz și încheie-ți experiența cu transferul la hotel.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald

Iubitorii de adrenalină au la îndemână moduri inedite de a cunoaște o destinație nouă. Dar nu e nevoie să fii neapărat un amator de sporturi extreme ca să alegi un astfel de tur la înălțime atunci când te afli într-un travel mood de aventură sau într-un travel mood de evadare.

Oricine poate aprecia sentimentul cu totul și cu totul special pe care îl oferă panorama, de la înălțime, a unui loc. Iar o survolare a acestuia cu avionul sau cu elicopterul, sau balansul lin al unui balon romantic cu aer cald, sunt experiențe de neuitat. Unde mai pui că nu ai parte de o astfel de perspectivă din nici un alt punct al destinației.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.