Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Experimentați o cină memorabilă în doi – într-un sanctuar romantic în desert, sub cerul înstelat

Experimentați o cină memorabilă în doi – într-un sanctuar romantic în desert, sub cerul înstelat

10 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 7 ore

Furnizor:

Viator

De la 362

Scurtă descriere:

Experimentați o cină VIP într-o aventură privată, luxoasă, în deșert, lungă de șapte ore, cu plecare din Dubai. Aventurați-vă în deșert într-un Range Rover 4x4 și bucurați-vă de o călătorie senzațională în mijlocul vieții sălbatice a ariei protejate Dubai Desert Conservation Reserve, pentru a admira rara antilopă arabă oryx și alte specii de animale de deșert. Apoi, după ce urmăriți un spectacol de vânătoare cu șoimi, călăriți o cămilă până la un sanctuar romantic din deșert și luați o cină gourmet privată, la lumina felinarelor, cu șase feluri de mâncare. Faceți un upgrade experienței pentru a avea parte de un Range Rover privat și de o călătorie privată pentru a urmări animalele sălbatice înainte de cină. 

Repere:

  • Cină privată într-o experiență în deșert, cu transport din Dubai:
  • Călătoriți prin aria protejată Dubai Desert Conservation Reserve cu un Range Rover;
  • Opriți-vă în zona unde luați cina, în jurul unei oaze, pe terenurile unei reședințe regale;
  • Urmăriți un spectacol de vânătoare cu șoimi în timp ce soarele începe să apună peste dunele de nisip;
  • Bucurați-vă de o cină cu șase feluri de mâncare într-un sanctuar privat;
  • Degustați specialități locale;
  • Faceți un upgrade experienței voastre de lux în deșert pentru a include un Range Rover privat.

La ce să te aștepți:

Vă începeți experiența de lux la hotelul vostru din Dubai. Urcați în confortabilul Range Rover 4x4, faceți-vă comozi și relaxați-vă de-a lungul călătoriei în deșertul din apropiere. În timp ce înaintați, ascultați poveștile spuse de ghidul vostru despre istoria orașului Dubai și despre câteva dintre obiceiurile din deșert care încă stau în centrul culturii din Emirate.

După un timp, ajungeți la Dubai Desert Conservation Reserve, o arie protejată creată pentru a conserva ecosistemul și animalele sălbatice native ale deșertului. Pregătiți-vă pentru o călătorie în întinderea deșertului, peste dune, pentru a vedea rara antilopă arabă onyx, dar și multe alte specii comune, cum ar fi gazelele și varanii, și învățați despre floră și alte aspecte caracteristice acestui spațiu natural sălbatic.

După aceasta, coborâți din Range Rover pentru a experimenta un spectacol impresionant de vânătoare cu șoimi. Aflați de ce șoimul este pasărea națională în Emirate și priviți uimiți cum aceste păsări magnifice se înalță în aer după momeli, înainte de a se întoarce pe mănușile îngrijitorilor. Dacă doriți, apropiați-vă de șoimi pentru a face o poză ca amintire.

Apoi, pe măsură ce soarele apune, călăriți o cămilă spre un sanctuar privat și romantic din deșert, unde luați cina la lumina torțelor și a felinarelor. Luați loc la masă și lăsați-vă absorbiți de decor de-a lungul cinei cu șase feluri de mâncare, pregătită în apropiere de un chef. În timp ce stelele strălucesc deasupra, savurați preparatele gourmet gătite în stilul celor din Orientul Mijlociu și din Asia, cum ar fi miel condimentat făcut sub pământ, somon la grătar și un sortiment de desert minunat. Consultați meniul pentru mai multe informații.

Între feluri, bucurați-vă de câteva activități specifice vieții în deșert – făceți-vă un tatuaj cu henna, urmăriți un spectacol de dansuri populare sau profitați de oportunitatea de a pufăi dintr-o shisha (pipă arabă pe bază de apă), dacă doriți.

După ce ați terminat de luat masa, întorceți-vă în Dubai cu Range Rover-ul, încheindu-vă seara când ajungeți la hotel.

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.