Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Mergi din Viena la Salzburg într-o excursie de o zi ce trece pe la Mondsee și prin Alpii Austrieci

Mergi din Viena la Salzburg într-o excursie de o zi ce trece pe la Mondsee și prin Alpii Austrieci

588 Reviews

Viena / Austria

Durată: 13 ore

Furnizor:

Viator

De la 119

Scurtă descriere:

Explorează grădinile Mirabell din Salzburg și Centrul Vechi aflat în patrimoniul UNESCO în această excursie de o zi din Viena. Condus de un ghid local, te bucuri de călătoria splendidă spre Salzburg, oprindu-te la lacul Mondsee și trecând prin Alpii Austrieci. La sosire, faci un tur ghidat al orașului în care a locuit Mozart, și vizitezi grădinile palatului Mirabell. Excursia ta de o zi de la Viena la Salzburg, una dintre cele mai frumoase excursii de o zi din Viena, se incheie cu transportul înapoi la Viena.

Repere:

  • Una dintre cele mai frumoase excursii din Viena;
  • Vizitează Salzburg și casa lui Mozart, în această excursie de o zi din Viena la Salzburg;
  • Fă un tur prin Centrul Vechi din Salzburg, listat în patrimoniul UNESCO;
  • Vezi faimoasele grădini Mirabell;
  • Termină excursia lângă Opera de Stat din Viena.

La ce să te aștepți:

Turul tău începe cu transferul de la hotelul din centrul Vienei sau de la Opera de Stat. Îți întâlnești ghidul expert și treci la bordul microbuzului, ca să îți începi călătoria de o zi de la Viena la Salzburg, una dintre cele mai frumoase excursii din Viena. Te bucuri de priveliștile incredibile, trecând de lacuri și munți unde își petreceau vacanțele Împăratul Franz Iosef și familia lui. Faci o oprire la lacul Mondsee, pentru a face fotografii, înainte de a ajunge la Salzburg, unde ai timp liber pentru prânz.

După aceea, explorezi Centrul Vechi într-un tur în plimbare. Treci de clădiri istorice și afli de la ghid istoria lor, dar și cum a devenit orașul reședință episcopală. Afli și despre cel mai faimos locuitor al orașului, Wolfgang Amadeus Mozart, care s-a născut aici și și-a petrecut primii ani de viață la Salzburg.

Pe măsură ce te plimbi pe arterele aglomerate de shopping, vezi și casa compozitorului, la numărul 9, pe Getreidegasse. Admiri grădinile palatului Mirabell, unde au fost filmate scene din celebrul film Sunetul muzicii. Treci de statuia lui Pegas, aceeași statuie în jurul căreia au dansat Maria și copiii, în timp ce cântau Do-Re-Mi.

Excursia de o zi la Salzburg se încheie cu drumul înapoi către Viena, trecând prin fortăreața Hohensalzburg, unul dintre cele mai mari castele medievale din Europa. Ești lăsat apoi la Opera de Stat din Viena.

Atenție: serviciile de transfer sunt disponibile doar de la anumite hoteluri.

Vezi și alte experiențe din Viena

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.