Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Fă o excursie de o zi de la Viena la Bratislava & vezi atracțiile orașului alături de un ghid expert

Fă o excursie de o zi de la Viena la Bratislava & vezi atracțiile orașului alături de un ghid expert

501 Reviews

Viena / Austria

Durată: 7 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 72

Scurtă descriere:

Vezi capitala vibrantă a Slovaciei în această excursie de o zi de la Viena la Bratislava. Condus de un ghid expert, explorezi atracțiile de top ale orașului, ce includ Poarta Sfântului Mihail și Palatul Grassalkovich. După, te bucuri de prânz și de timp liber ca să explorezi pe cont propriu. Fă un upgrade ca să te întorci într-o croazieră pe Dunăre, de la Bratislava la Viena, cu un catamaran de viteză.

Repere:

  • Excursie de o zi către Bratislava, de la Viena;
  • Faci un tur ghidat al atracțiilor de top din Bratislava, care include Palatul Grassalkovich și Poarta Sfântului Mihail și multe altele;
  • Petreci timp liber în Bratislava, explorându-i comorile;
  • Faci un upgrade ca să te întorci într-o croazieră pe Dunăre, de la Bratislava la Viena, cu catamaranul de mare viteză.

La ce să te aștepți:

Excursia ta de o zi începe când ești preluat de la hotelul tău din Viena (doar din anumite hoteluri) sau la la Autogara din Viena (International Bus Terminal), iarna, sau de la Opera de Stat din Viena, vara. Te îmbarci în microbuzul confortabil și îți începi călătoria spre est, prin zona rurală austriacă, spre Bratislava. Pe parcurs, te bucuri de peisajele uimitoare și treci granița în Slovacia. Îți întâlnești ghidul local în Bratislava, și îți faci drum prin centrul vechi, pentru un tur ghidat.

Afli istoria bogată a orașului și treci pe la atracțiile de top și piesele arhitecturale valoroase. Îți continui drumul către Palatul Grassalkovich, construit în stil Rococo, un loc unde obișnuia să se întâlnească aristocrația ungară în secolul al XVIII-lea. Apoi admiri Palatul Primăriei, considerat unul dintre cele mai frumoase ale orașului.

Te energizezi cu prânzul (nu este inclus în tur) și te bucuri de timp liber, ca să explorezi independent ce îți dorești, mergând poate la Teatrul Național sau poate petrecând timp prin magazine și cafenele. Excursia ta de o zi se încheie cu transportul înapoi la Viena.

Poți face un upgrade experienței, pentru a te întoarce într-o croazieră pe Dunăre, de la Bratislava la Viena. Treci la bordul unui catamaran de viteză și te bucuri de peisajul Dunării pe drum. Mergi prin delte și prin Donau-Auen National Park înainte de a ajunge în Viena.

Vezi și alte experiențe din Viena

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.