Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Trăiește bucuria unei excursii cu caiacul de-a lungul frumoasei coaste Algarve și fă snorkeling în golfuri seducătoare

Trăiește bucuria unei excursii cu caiacul de-a lungul frumoasei coaste Algarve și fă snorkeling în golfuri seducătoare

38 Reviews

Algarve / Portugalia

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 30

Scurtă descriere:

Aventurează-te de-a lungul coastei Atlanticului în frumoasa regiune Algarve, în această excursie ghidată cu caiacul, în care te bucuri de snorkeling. Descoperă una dintre cele mai captivante activități de pe coastă în timp ce vâslești și vezi imagini de neegalat cu grotele și peșterile antice. Înaintează spre aceste minuni pentru o experiență minunată și personală și vezi de ce regiunea Algarve este atât de populară pentru călătorii de weekend din toată lumea.

Repere:

  • Excursie ghidată de trei ore cu caiacul, în care faci snorkeling;
  • Bucură-te de o zi aventuroasă pe apă, care se desfășoară în siguranță, cu ajutorul echipajului și al ghidului;
  • Plutește în apele ademenitoare ale Atlanticului cu echipamentul de snorkeling;
  • Vezi lumea subacvatică a Portugaliei;
  • Plimbă-te cu caiacul prin peșteri marine și în mici golfuri pitorești.

La ce să te aștepți:

Turul tău cu caiacul pe mare începe la Cais de Solaria în Lagos, unde te întâlnești cu ghidul și intri în posesia caiacului și vâslei, precum și a vestei de salvare.

Sunt binevenite toate persoanele, indiferent de nivelul de experiență în acest sport nautic, de la începători la avansați. Ghidul tău experimentat, informat cu privire la condițiile locale de vânt, curenți și maree, conduce turul și este bucuros să te supravegheze și să răspundă oricărei întrebări pe care o poți avea. De îndată ce ești în apă, vâslește printre formațiuni de stâncă fascinante, observându-le detaliile într-un mod în care ar fi imposibil dacă ai călători cu barca.

Oprește-te să faci snorkeling și să înoți la o plajă izolată din apropiere de Praia Dona Ana (echipamentul este furnizat) și bucură-te de un loc nefrecventat, pe care nu trebuie să-l împarți cu o mulțime de oameni – practic, ai totul doar pentru tine. Petrece cel puțin o jumătate de oră la plajă înotând, făcând snorkeling și relaxându-te. O barcă motorizată, de sprijin, urmează grupul tău, pentru a se asigura că toată lumea se află în siguranță.

Notă: Copiii cu vârsta de cel puțin cinci ani pot participa la experiență dacă știu să înoate.

Vezi și alte experiențe din Algarve

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.