Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Fă o drumeție pe muntele Pedra da Gavea & explorează peștera Garganta do Ceu

Fă o drumeție pe muntele Pedra da Gavea & explorează peștera Garganta do Ceu

1 Reviews

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 95

Scurtă descriere:

Bucură-te de una dintre cele mai uimitoare priveliști din Rio de Janeiro într-un tur ce te poartă într-o drumeție pe muntele Pedra da Gávea. Vizitează peștera Garganta do Ceu cu un ghid bilingv, specialist în eco-aventură. Vezi atracții precum golful Guanabara și cartierul São Conrado.

Repere:

  • Mergi într-o drumeție pe muntele Pedra da Gávea, alături de un ghid experimentat;
  • Admiră priveliștile de la peștera Garganta do Ceu;
  • Cațără-te pe vârful muntelui, cu ajutorul echipamentului de alpinism furnizat;
  • Bucură-te, din vârf, de priveliștile senzaționale ale orașului Rio de Janeiro.

La ce să te aștepți:

Fă o drumeție spre peștera Garganta do Ceu pentru câteva dintre cele mai bune vederi ale orașului Rio de Janeiro, de pe muntele monolitic Pedra da Gávea. Experimentează cel mai mare bloc de stâncă solidă de lângă mare din lume și bucură-te de panoramele uimitoare din vârful său, de la 842 de metri deasupra nivelului mării.

Deși mai scurtă decât tradiționalul traseu de pe Pedra da Gávea, această drumeție este considerată mult mai dificilă, deoarece este mai abruptă și cere bune abilități de orientare. Mai întâi, mergi prin pădurea deasă cu ghidul tău specialist. La sosirea la peștera Garganta do Ceu, admiră priveliștile spectaculoase. Apoi, continuă de-a lungul cărării spre vârful muntelui Pedra da Gávea. Aici, trebuie să finalizezi traseul cu o cățărare de bază pe stânci, cu ajutorul cablurilor de oțel. Tot echipamentul de alpinism este furnizat, precum și asistența din partea ghidului tău. Beneficiază de experiența lui, deoarece acesta ajută grupul cu toate tehnicile și procedurile de siguranță neceasare.

Ajuns în vârf, privește golful Guanabara, cartierele Ipanema, Leblon, São Conrado, Barra Tijuca și regiunea Serra dos Orgaos. Recapătă-ți respirația înainte de a începe coborârea. Întoarce-te la baza muntelui Pedra da Gávea pe direcția Carrasqueira. Coboară folosind tehnici similare celor de la cățărare. Coboară în rapel în timp ce ghidul ține sub control echipamentul, pentru siguranța ta. Relaxează-te și uită-te după animalele sălbatice native ale pădurii tropicale din Rio de Janeiro, de-a lungul drumului.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.