Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Fă o drumeție în pădurea tropicală Tijuca, o emblemă naturală a orașului Rio de Janeiro

Fă o drumeție în pădurea tropicală Tijuca, o emblemă naturală a orașului Rio de Janeiro

7 Reviews

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 73

Scurtă descriere:

Experimentează o parte din frumusețea naturală uimitoare a orașului Rio de Janeiro în acest tur ce te poartă într-o drumeție prin pădurea tropicală Tijuca. Declarată parc național în anii ‘60, pădurea Tijuca găzduiește cel mai mare vârf muntos din Rio – Pico da Tijuca. Fă o drumeție spre acest loc pitoresc, împreună cu un ghid experimentat, află despre pădurea tropicală pe drum și lasă-te răsplătit de priveliștile remarcabile ale orașului Rio și ale golfului Guanabara, când ajungi în vârf. Este un mod activ și educațional de a-ți petrece ziua în Rio!

Repere:

  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel, inclus;
  • Tur condus de un ghid local.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat cu microbuzul din zona hotelului tău din Rio, îndreaptă-te spre pădurea tropicală Tijuca însoțit de ghidul tău experimentat, pentru a-ți începe drumeția. Înainte de a porni, ghidul îți face un scurt instructaj de siguranță, și apoi te conduce spre o cascadă frumoasă, aproape de intrarea în parc.

Fă-ți drum spre punctul de început al traseului – Bom Retiro – și începe-ți drumeția! Plimbă-te prin pădurea tropicală și află despre ecosistem și despre plantele și animalele sale sălbatice native de la ghidul tău cunoscător. Traseul de dificultate moderată durează aproximativ o oră și jumătate și te poartă spre Pico da Tijuca, cel mai înalt vârf de munte din Rio, la o altitudine de 1.022 de metri. Din acest punct de observare de neegalat, bucură-te de vederile spectaculoase ale orașului Rio, golfului Guanabara și ale atracțiilor citadelei, ca stadioanele Maracanã și Engenhão.

Petrece ceva timp aici, pentru a admira priveliștile și recapătă-ți energia cu apă și gustări (nu sunt incluse – adu-le pe ale tale); apoi coboară și îndreaptă-te spre hotel cu mașina, împreună cu ghidul.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.