Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Bucurați-vă de răsfăț într-un hammam, urmat de un masaj, la renumitul spa Cordon din Dubai

Bucurați-vă de răsfăț într-un hammam, urmat de un masaj, la renumitul spa Cordon din Dubai

12 Reviews

Dubai / Emiratele Arabe Unite

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 165

Scurtă descriere:

Împrospătați-vă mintea, trupul și sufletul într-o experiență revitalizantă de două ore de hammam și masaj la Spa CORDON din Dubai, în care trasnsportul dus-întors este inclus. Mergeți la premiatul spa cu un autovehicul confortabil și intrați în sanctuarul Zen pentru o experiență de curățare, scrub și masaj. Răsfățați-vă într-un jacuzzi, în saună sau baie cu aburi și bucurați-vă de o sesiune blândă de îmbăiere cu săpun aromatic de eucalipt și sfârșiți cu un scrub revigorant de corp, cu o mănușă cu textură kessa, și revitalizați-vă cu un masaj complet, pentru care este folosit un ulei parfumat special preparat pentru voi.

Repere:

  • Sesiune de hammam și masaj de două ore la Spa CORDON din Dubai;
  • Relaxați-vă într-un jacuzzi luxos, în saună sau baie cu aburi pentru a vă pregăti;
  • Bucurați-vă de un ritual de curățare cu apă caldă și cu săpun negru tradițional;
  • Beneficiați de un scrub exfoliant de corp cu o mănușă kessa (mănușă texturată);
  • Experimentați un masaj relaxant pe tot corpul, cu un ulei special preparat pentru voi;
  • Alegeți între două ore de plecare, pentru un hammam dimineața sau după-amiaza.

La ce să te aștepți:

După ce sunteți luați de la hotel, relaxați-vă în timp ce călătoriți la Spa CORDON, unul dintre cele mai apreciate sanctuare de înfrumusețare din oraș, pentru experiența de două ore de hammam și masaj. Spa-ul premiat este o oază superbă de liniște care oferă o multitudine de facilități și tratamente de înfrumusețare, de la o baie orientală până la baia cu aburi, jacuzzi și camere de tratament la lumina lumânării. La sosire, mergeți înăuntru și pătrundeți în starea plină de calm, în timp ce sorbiți din băutura cu care sunteți întâmpinați.

Apoi începeți-vă experiența cu timpul petrecut într-un jacuzzi, într-o saună sau baie cu aburi, pentru a vă înmuia pielea și a vă destinde mușchii și elibera mintea. Complet detensionați, treceți la următorul pas al tratamentului – un ritual delicat de curățare. Relaxați-vă în timp ce sunteți îmbăiați în apă caldă și curățați cu un săpun negru de eucalipt, printr-o tehnică străveche concepută pentru curățarea și hrănirea profundă a pielii.

După aceasta, relaxați-vă într-o baie privată cu aburi, lăsând timp săpunului de eucalipt să-și pună în practică proprietățile magice. Apoi, întindeți-vă pe o placă de marmură încălzită, pentru a beneficia de un scrub de corp exfoliant timp de o oră. Scufundați-vă într-o stare de beatitudine în timp ce maseuza vă oferă un masaj complet și revigorant cu mănușa kessa, pentru a vă înlătura de pe piele celulele moarte, pentru a vă stimula circulația și pentru a vă simți împrospătați.

În cele din urmă, bucurați-vă de o oră de masaj pe tot corpul, cu uleiul preparat din aromele alese de voi și cu tehnicile de masaj pe care le preferați. Poate alegeți mișcările lungi și blânde sau pe cele frământate ale „masajului solemn“, sau tehnicile intense ale „masajului vital“. După aceea, reveniți ușor la viață în lounge-ul de relaxare. Savurați o băutură și o gustare ușoară în liniștea înconjurătoare și încheiați-vă experiența cu transferul înapoi la hotel. 

Vezi și alte experiențe din Dubai

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.