Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Distrați-vă la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds din Londra, fără să pierdeți timp la coadă

Distrați-vă la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds din Londra, fără să pierdeți timp la coadă

517 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 34

Scurtă descriere:

Intrați în lumea spectaculoasă și glamour de la Madame Tussauds, muzeul figurilor de ceară din Londra. Îndreptați-vă spre locul faimos în toată lumea și alăturați-vă celor care au cumpărat în prealabil biletul, ca să nu așteptați atât de mult la coadă. Petreceți timp alături de remarcabilele replici de ceară ale Reginei, a Victoriei și lui David Beckham, sau faceți un selfie împreună cu Kim Kardashian. Bucurați-vă de acces la expoziția Marvel Super Heroes 4D și întâlniți eroii din Star Wars: Yoda, Luke Skywalker și Princess Leia.

Repere:

  • Intrare cu prioritate la Madame Tussauds, muzeul figurilor de ceară din Londra;
  • Pozați alături de celebrități precum Leonardo DiCaprio și Kate Winslet;
  • Faceți un selfie cu Kim Kardashian și stați lângă Regină și alături de familia regală;
  • Atârnați de tavan împreună cu Spider-Man la expoziția Marvel Super Heroes 4D;
  • Pășiți în scene iconice din Star Wars în expoziția dedicată.

La ce să te aștepți:

Mergeți spre Londra centrală și arătați-vă biletul de acces prioritar la Madame Tussauds, muzeul figurilor de ceară din Londra. Vedeți peste 300 de figuri de ceară în cele zone tematice precum Bollywood, film și cultură. Întâlniți familia regală, staruri ale filmului clasic și celebri extratereștri, dar și câțiva dintre cei mai mari artiști ai lumii, precum Shakespeare sau Van Gogh. Faceți un selfie cu Kim Kardashian în postura ei preferată, treceți de paparazzi care le urmăresc pe Nicole Kidman și Helen Mirren și de celebrități ca Morgan Freeman și Colin Firth.

Mergeți în zona sport ca să vedeți legende precum David Beckham și cel mai rapid om din lume, Usain Bolt. Apoi, îmbarcați-vă într-un taxi negru clasic și bucurați-vă de o călătorie prin istoria colorată a Londrei, și ajungeți la experiența Marvel Super Heroes 4D. Combinând animația 4D animation, cu display-uri interactive și replici în mărime naturală ale super-eroilor ca Spider Man și Incredible Hulk, această expoziție din muzeul de ceară din Londra este amuzantă indiferent de vârstă.

Dacă vă place muzica, ajungeți lângă staruri ca Michael Jackson, Beatles, Freddie Mercury și Bob Marley. Faceți fotografii cu lideri mondiali ca Donald Trump, Theresa May și Angela Merkel. Din ianuarie 2017, muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds London are și o nouă experiență teatrală: o aventură în lumea misterioasă a lui Sherlock Holmes, unde aveți parte de iluzionism, teatru și spectacol. Accesul la Sherlock Holmes Experience poate fi achiziționat pe loc, cu £5, în funcție de disponibilitate la momentul vizitei.

Sfârșiți experiența la muzeul de ceară din Londra cu o vizită la expoziția Star Wars. 

Traversați mlaștinile din Dagobah cu Yoda, luptați cu săbiile cu Anakin Skywalker, petreceți timp cu Han Solo în cantina bar, într-o experiență imersivă Star Wars, creată în colaborare cu Disney și Lucasfilm. Pășiți în unele dintre cele mai iconice scene din istoria filmului și apropiați-vă de cei mai populari eroi ai poveștii. Pe măsură ce treceți prin cele 11 decoruri autentice, pozați pentru fotografii cu figurile din ceară ale personajelor voastre preferate. Faceți un selfie cu Chewbacca, simțiți Forța alături de Obi-Wan Kenobi și Qui-Gon Jinn și priviți bătălia supremă între Luke Skywalker și Darth Vader.

 

Itinerariul expoziției Marvel Super Heroes 4D vă aduce în lumea high tech a super-eroilor S.H.I.E.L.D (Supreme Headquarters International Espionage Law-enforcement Division) și stați lângă figuri de ceară ale celor mai celebre nume ale lumii Marvel. Aveți șansă să deveniți eroi într-o serie de experiențe interactive ce includ mersul pe tavan ca Spider-Man și intrarea în costumul lui Iron Man.

Întinzându-se pe 900 de metri pătrați și peste trei etaje, experiența din muzeul de ceară din Londra culminează cu o animație 4D. Povestea îi arată pe super-eroi precum Hulk, Spider-Man și Captain America luptându-se cu unul dintre cei mai răi anti-eroi Marvel, într-o aventură cu totul nouă.

 

Vezi și alte experiențe din Londra

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.