Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Descoperă sufletul Harlemului cu acest tur cu mâncare și jazz

Descoperă sufletul Harlemului cu acest tur cu mâncare și jazz

121 Reviews

New York / SUA

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 144

Scurtă descriere:

Adâncește-te în moștenirea culturală a Harlem-ului într-un tur ghidat legat de jazz și mergi la un concert live la unul dintre locurile iconice ale cartierului. Vezi atracții din Harlem, precum Apollo Theater și Savoy Ballroom, și bucură-te, înainte de spectacol, de o masă în stilul celor gătite în casă, la restaurantul Sylvia, fondat de „ Queen of Soul Food“. După cină, îndreaptă-te spre unul dintre cele mai în vogă localuri de noapte din Harlem, pentru un spectacol live ce prezintă muzică swing din anii 1920 sau ritmuri moderne și o secțiune de blues sau jazz.

Repere:

  • Tur de cinci ore în viața de noapte din Harlem, ce include o cină și un spectacol de jazz;
  • Treci de obiective renumite din Harlem, cum ar fi Apollo Theater, Savoy Ballroom și Minton's Playhouse;
  • Savurează o masă în stilul celor gătite în casă, la Sylvia’s, un restaurant legendar cu mâncare pentru suflet;
  • Bucură-te de muzică jazz la faimosul Cotton Club;
  • Savurează două băuturi gratuite;
  • Ascultă comentariile pline de informații despre istoria Harlem-ului, oferite de un ghid cunoscător.

La ce să te aștepți:

Experimentează o noapte memorabilă în Big Apple, într-un tur de jazz. Întâlnește-ți ghidul în Times Square seara, apoi călătorește spre nord, spre Harlem, în timp ce afli despre legendele și moștenirea care au făcut din cartier un loc central în evoluția muzicii jazz și blues.

Mergi la obiectivele muzicale, cum ar fi Apollo Theater, care a găzduit spectacole ale unor staruri ca James Brown, Sarah Vauhan și Ella Fitzgerald. Vezi locul originalului Cotton Club, Savoy Ballroom și Minton’s Playhouse – considerat locul de naștere al muzicii bebop.

Bucură-te de o cină de familie la restaurantul Sylvia – faimos pentru gătitul ca acasă, creat de „Queen of Soul Food“ (regina mâncării pentru suflet). Savurează preprate culinare din sud, precum pui prăjit, coaste făcute la grătar, collard greens (un soi de varză), pâine cu mălai și fasole-ochi-negru.

După accea, urmează-ți ghidul la un club de noapte local, pentru a asculta cel mai bun jazz live din New York. În nopțile de luni, mergi înapoi în timp, spre reîncarnatul Cotton Club, pentru o sesiune de swing în stilul anilor 1920, ce presupune o trupă din 12 membri și o lecție gratuită de dans. În alte nopți, bucură-te de stilurile contemporane de jazz și de sesiunile de blues în alte locații fierbinți.

Turul include două băuturi gratuite, în timpul spectacolului. La final, ești lăsat înapoi în Times Square, în jurul miezului nopții.

Vezi și alte experiențe din New York

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.