Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Descoperă Cascada Niagara într-o excursie de o zi din New York, cu avionul

Descoperă Cascada Niagara într-o excursie de o zi din New York, cu avionul

905 Reviews

New York / SUA

Durată: 14 ore

Furnizor:

Viator

De la 480

Scurtă descriere:

Descoperă frumusețea și puterea extraordinară a cascadei Niagara într-o excursie de o zi din New York, cu avionul. Zboară către Upstate New York (zona de nord a statului New York), vezi Cascada Niagara pe ambele părți, americană și canadiană (nu uita pașaportul!), experimentează toate atracțiile, inclusiv o croazieră cu barca sau o călătorie în spatele cascadei. La finalul unei zile uimitoare, te îmbarci în zborul de seară înapoi spre New York.

Repere:

  • Experiență care se epuizează repede;
  • Toate taxele de intrare sunt incluse;
  • Zbor dus-întors cu avionul;
  • Prânz, inclus;
  • Turul este accesibil și persoanelor în scaune cu rotile.
  • Toate taxele și serviciile, incluse.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat de la hotelul tău din zona centrală a Manhattanului, ești transferat la aeroport, pentru zborul spre Upstate New York (de aproximativ o oră). La sosire, îți întâlnești ghidul, pentru a te urca în autobuzul spre Cascada Niagara.

După masa de prânz, este timpul să te urci pe o barcă de croazieră, pentru a experimenta de aproape Cascada Niagara. Croaziera de 30 de minute te poartă prin apele spumoase de la baza cascadei americane și la bazinul cascadei Horseshoe, de pe teritoriul canadian. Te apropii destul de mult de cascade pentru a simți pe piele vaporii de apă reci.

Croazierele cu barca la Cascada Niagara au loc doar în lunile mai calde, de obicei între mai și octombrie, așa că dacă călătorești din noiembrie până în aprilie, poți face o călătorie doar în spatele cascadei. Un lift te ridică în spatele marii căderi de apă pentru o priveliști de aproape și răsunătoare a cascadei Niagara. Reține că, croazierele cu barca pot înceta mai devreme de 31 octombrie, în funcție de condițiile meteorologice.

Datorită popularității mari a acestui tur, se solicită o rezervare cu minimum cinci zile în avans.

Vezi și alte experiențe din New York

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.