Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Descoperă arta urbană din Rio de Janeiro într-un tur fascinant la pas cu un ghid local

Descoperă arta urbană din Rio de Janeiro într-un tur fascinant la pas cu un ghid local

13 Reviews

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 30

Scurtă descriere:

Bucură-te de o experiență unică pe străzile din Rio de Janeiro, într-un tur care te duce să vezi cea mai bună artă urbană a sa. Un ghid local cunoscător îți arată lucrări, de la mozaicuri colorate la muralul de înalt de 15 metri, cunoscut drept Las Etnias.

Repere:

  • Tur la pas în Rio, de patru ore, în care te bucuri de arta urbană a orașului;
  • Ghid cunoscător și prietenos;
  • Vezi opere de artă stradală faimoase, cum ar fi scările lui Selaron și muralul Las Etnias.

La ce să te aștepți:

În acest tur unic de patru ore îți întâlnești ghidul la hotelul Olinda Rio și te îndrepți cu metroul spre cartierul Gloria. Vizitezi scările lui Selaron, unde vezi opera artistului din Chile. Mozaicul imens conține plăci din lumea întreagă și se întinde pe 400 de trepte, în zona Lapa.

A doua oprire este la Praça Mauá. Piața marchează începutul bulevardului Avenida Rio Branco, în zona portului. Ghidul îți arată clădirile importante din jurul pieței, cum ar fi Muzeul de Artă Rio și Museu do Amanhã (Museum of Tomorrow).

Îți continui plimbarea de-a lungul bulevardului olimpic (Boulevard Olimpico), pentru a vedea o varietate de lucrări de artă, inclusiv masivul mural Etnias, de 3.000 de metri pătrați. Este înscris în Cartea Recordurilor Guinness!

Vizitează Pedra do Sal, inițial un sat de sclavi și un loc cu o semnificație specială pentru locuitorii din Rio de origini africane și pentru fanii muzicii samba și choro.

Ghidul te conduce la stația de metrou și-ți spune cum să ajungi la hotel. Îți oferă și recomandări cu cele mai bune baruri, restaurante și muzee, dacă vrei să explorezi mai mult după tur.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.