Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Tamisa - mergi într-un tur cu barca de mare viteză, ghidat de un comedian

Tamisa - mergi într-un tur cu barca de mare viteză, ghidat de un comedian

86 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 50 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 61

Scurtă descriere:

Pune-ți sângele în mișcare într-un tur cu barca de viteză pe Tamisa timp de 50 de minute și experimentează orașul așa cum nu ai făcut-o niciodată. Mergi pe apă cu viteză de la London Eye la Docklands, în timp ce un comedian te ține amuzat cu discursul lui informativ.

Repere:

  • Ia un shot de adrenalină într-un tur cu barca de viteză pe Tamisa;
  • Mergi la o viteză de până la 35 de noduri pe lângă atracțiile Londrei, precum Canary Wharf, London Eye și Globe Theatre;
  • Ascultă anecdotele amuzante despre sediul MI5 de la un ghid-comedian premiat;
  • Vezi orașul dintr-o perspectivă unică;
  • Stai confortabil pe orice vreme, cu echipamentul tău de siguranță și de vreme rea.

La ce să te aștepți:

Experimentează un tur cu barca de viteză pe Tamisa, care este amuzantă indiferent de vârsta pe care o ai. Te îmbarci în acest vas care îți oferă perspective mai puțin tradiționale ale capitalei Angliei la viteze care ating 35 de noduri.

Îți este furnizat echipament waterproof care să te protejeze de jeturile de apă și, desigur, o jachetă de salvare, dar faci și un instructaj de siguranță – pentru orice eventualitate. Considerat de revista Time Out o experiență must do atunci când vizitezi orașului, orice vizitator, dar și un locuitor londonez, va fi încântat de această activitate.

Treci rapid pe sub podurile capitalei și te minunezi în fața unor atracții precum London Eye, Houses of Parliament și South Bank, pe care le vezi dintr-un unghi unic. Muzica umple aerul, pornind din sistemul de sunet al ambarcațiunii, pe măsură ce înaintezi către Docklands.

Iar comentariile sunt asigurate de un ghid-comedian premiat, ale cărui anecdote includ povești despre sediul MI5 și despre zgârie-norii moderni din Canary Wharf.

Vezi și alte experiențe din Londra

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.