Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi într-o croazieră din Portimão, spre superba peșteră Benagil

Mergi într-o croazieră din Portimão, spre superba peșteră Benagil

275 Reviews

Algarve / Portugalia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 37

Scurtă descriere:

Descoperă una dintre cele mai exotice plaje din lume și minunează-te la spectaculoasa peșteră marină Benagil, într-un tur cu barca din Portimão. De pe apă, vezi un fort, un castel și un sat pescăresc, de-a lungul acestei porțiuni magice de pe coasta Algarve.

Repere:

  • Admiră frumoasele peisaje ale coastei Algarve;
  • Vizitează peștera marină Benagil, una dintre cele mai spectaculoase din Algarve;
  • Vezi fortul Santa Catarina, castelul Ferragudo și multe altele, pe traseu.

La ce să te aștepți:

Urcă la bordul ambarcațiunii și pierde-te în peisajele pitorești ale coastei Algarve. În această excursie cu barca de două ore descoperi mai mult de 30 de peșteri marine și un număr de plaje izolate, de-a lungul drumului.

Turul plin de amuzament și descoperiri începe de la Cais Vasco da Gama din Portimão. Pe traseu, vezi fortul Santa Catarina, castelul Ferragudo și micul sat pescăresc Ferragudo.

De pe mare, ai posibilitatea să admiri plajele Pintadinho, Paradise și Carvoeiro. Vizitează una dintre cele mai exotice plaje din lume și extraordinara peșteră marină Benagil.

Vezi și alte experiențe din Algarve

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.