Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Mergeți într-un tur pe Costa del Sol și explorați orășelul Frigiliana, satul de pescari Nerja & grotele preistorice din Nerja

Mergeți într-un tur pe Costa del Sol și explorați orășelul Frigiliana, satul de pescari Nerja & grotele preistorice din Nerja

19 Reviews

Costa del Sol / Spania

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 34

Scurtă descriere:

Case precum cuburile de zahăr, fortărețe maure și coasta mediteraneeană vă așteaptă în acest tur de o jumătate de zi spre Frigiliana și Nerja. Începeți cu preluarea de pe Costa del Sol, Spania și apoi călătoriți cu un autocar cu aer condiționat spre satul Frigiliana. Plimbați-vă de-a lungul străzilor înguste, pline de case confortabile, bucurați-vă de un tur ghidat al fortăreței maure din sat și mergeți de-a lungul promenadei de pe marginea stâncilor. Apoi, continuați spre apropiata Nerja, cândva un sat idilic pescăresc. Explorați superbul oraș vechi, desprins parcă din cărțile poștale, și faceți un upgrade pentru a include și o vizită la peșterile preistorice din Nerja.

Repere:

  • Tur de o jumătate de zi, de pe Costa del Sol, Spania spre Frigiliana și Nerja;
  • Bucurați-vă de o călătorie pitorească de-a lungul coastei mediteraneene a Spaniei;
  • Admirați aleile înguste și casele văruite în alb din Frigiliana;
  • Explorați fermecătorul oraș pescăresc Nerja;
  • Faceți un upgrade pentru a include și o vizită la peșterile preistorice din Nerja, în care se află unele dintre cele mai vechi picturi rupestre din Spania.

La ce să te aștepți:

La o locație prestabilită de pe Costa del Sol, Spania, vă întâlniți ghidul și vă urcați la bordul unui microbuz confortabil, dotat cu aer condiționat, cu destinația Frigiliana. La sosirea în fermecătorul sat de pe coastă, adânciți-vă în istoria din Frigiliana într-un tur al fortăreței sale maure și al caselor văruite în alb.

Bucurați-vă de ceva timp liber pentru a explora magazinele de ceramică ale satului și promenada de pe marginea stâncilor și admirați priveliștile uluitoare ale Mării Mediterane înainte de a vă continua călătoria spre Nerja, un oraș înfloritor de la malul mării, care a trecut recent printr-o transformare radicală.

Plimbați-vă prin atmosfera încâlcită a orașului vechi și vedeți fațade văruite în alb, decorate cu coșuri de flori și fier forjat. Pentru a profita la maximum de timpul petrecut în Nerja, faceți un upgrade ca să includeți și o vizită la peșterile din Nerja – peșteri preistorice captivante, care conțin unele dintre cele mai vechi picturi rupestre din Spania. Coborâți în cavernele misterioase și aflați cum sunt folosite acum peșterile pentru spectacole muzicale.

 

După ce vă întoarceți la suprafață, relaxați-vă în timpul călătoriei de întoarcere spre Costa del Sol, unde turul vostru se încheie.

Vezi și alte experiențe din Costa del Sol

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.