Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Descoperă Cordoba într-o excursie de o zi – centrul istoric, marea moschee & alte obiective turistice

Descoperă Cordoba într-o excursie de o zi – centrul istoric, marea moschee & alte obiective turistice

41 Reviews

Costa del Sol / Spania

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 64

Scurtă descriere:

Lasă-te impresionat de maiestatea antică a Cordobei într-un tur de o zi în orașul atât de bogat cultural, de pe Costa del Sol. Alături de un ghid cunoscător, te afunzi în istoria incitantă a fostei capitale maure a Spaniei și vezi monumentele impresionante care stau mărturie pentru prosperitatea de odinioară a orașului. Explorezi inima istorică a Cordobei într-un tur ghidat al acestui sit UNESCO, și te aventurezi în magnifica moschee din Cordoba, unde te minunezi de sutele de coloane colorate intens. Și vizitezi sinagoga sacră, pentru o incursiune în moștenirea evreiască a locului.

Repere:

  • Excursie de o zi către Cordoba de pe Costa del Sol;
  • Descoperă frumusețea orașului Cordoba, capitala Spaniei maure pentru sute de ani;
  • Admiră vederile orașului într-un tur panoramic de vizitare și vezi podul roman și sinagoga;
  • Vezi Marea Moschee din Cordoba;
  • Bucură-te de un tur ghidat prin cartierul evreiesc și prin centrul orașului, un sit care face parte din patrimoniul UNESCO;
  • Bucură-te de timp liber în centru, ca să explorezi pe cont propriu.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul la o locație centrală de pe Costa del Sol și urcă la bordul unui microbuz confortabil, dotat cu aer condiționat. Admiră vederile uimitoare ale peisajului andaluz până sosești la destinație, în Cordoba, orașul maur. Îmbarcă-te într-un tur panoramic al orașului și ascultă când ghidul te introduce în incredibilul mix de culturi care alcătuiesc Cordoba.

Treci de podul roman și de cartierul evreiesc, din centrul orașului; navighează prin labirintul de străduțe și imersează-te în moștenirea evreiască importantă a locului, cu ghidul alături, care îți oferă informații interesante despre subiect.

După turul în plimbare, te bucuri de timp liber ca să guști niște specialități spaniole într-un restaurant local (pe propria cheltuială). Sătul, te reîntâlnești cu ghidul pentru un tur de vizitare al curților și grădinilor tipice, și apoi te întorci la autocar, ca să te relaxezi pe drumul înapoi către Costa del Sol.

Vezi și alte experiențe din Costa del Sol

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.