Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Trăiește experiența unei cine gourmet și a unui concert clasic al Vienna Mozart Orchestra

Trăiește experiența unei cine gourmet și a unui concert clasic al Vienna Mozart Orchestra

5 Reviews

Viena / Austria

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 100

Scurtă descriere:

Călătorește înapoi în timp pentru o seară cu Mozart și cu o cină ca în alte vremuri, cu această experiență de patru ore. Savurează o masă gourmet la opulentul Hotel Bristol, cu un aperitiv. Apoi, îndreaptă-te spre Vienna Konzerthaus ca să vezi un concert în Viena, al orchestrei Mozart. Ascultă cele mai bune compoziții din muzica lui Mozart de la orchestra ce cântă în costume de epocă.

Repere:

  • Cină și muzică Mozart în Viena;
  • Bucură-te de o masă de trei preparate la restaurantul Bristol Lounge, la legendarul Hotel Bristol;
  • Participă la un concert în Viena - muzică clasică la Opera din Viena sau la Konzerthaus;
  • Ascultă capodoperele lui Mozart, cântate de Orchestra Mozart;
  • Întoarce-te în timp în zilele elegante ale secolelor al XVII-lea și al XVIII-lea;
  • Ia cu tine un CD cu muzica orchestrei;
  • Alege dintre mai multe opțiuni de bilete, după preferințele și bugetul tău.

La ce să te aștepți:

Începe o seară de cultură vieneză la Bristol Lounge, în istoricul Hotel Bristol. Servind oaspeți precum George Gershwin, ducele și ducesa de Windsor sau Theodore Roosevelt, acest edificiu elegant este gazda ta. Savurează un aperitiv, urmat de o cină de trei feluri, cu rețete vieneze și internaționale. Vezi meniul mai jos.

În funcție de dată, mergi la o sală de concerte în Viena, după cină. Relaxează-te în locul tău și ia parte la un spectacol extraordinar. Ascultă arii, duete și uverturi din faimoasele opere ale lui Mozart, precum Nunta lui Figaro sau Don Giovanni. Asculți și bucăți din simfonii și serenade, precum Simfonia numărul 40, dar și câteva compoziții de Johann Strauss.

Lasă-ți imaginația să călătorească înapoi în timp, în vremea lui Mozart, când îi vezi pe cântăreți purtând peruci și costume de epocă. Seara ta se încheie după concert, când primești un CD al Vienna Mozart Orchestra pentru acasă.

Itinerariu: Dacă preferi să mănânci după concert, acest lucru este posibil, trebuie doar să anunți la rezervare.

Exemplu de meniu:

Starter: Consommé de vită.

Fel principal: Escalop de vițel cu piure de cartofi și rădăcinoase. File de somon pe un pat de spanac, cu rădăcină de pătrunjel și sos de șofran.

Desert: Tartă cu mac și înghețată de mascarpone.

Vezi și alte experiențe din Viena

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.