Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Coboară în rapel pe cascada din Parcul Național Tijuca

Coboară în rapel pe cascada din Parcul Național Tijuca

4 Reviews

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 74

Scurtă descriere:

Bucură-te de o aventură în aer liber în Rio de Janeiro în această drumeție în Parcul Național Tijuca și apoi simte senzațiile coborârii în rapel pe o cascadă. Această este o alegere extraordinară pentru pasionații de aventură care își doresc o experiență amuzantă în timp ce se află în Rio.

Repere:

  • Alege între o plecare dimineața sau după-amiaza;
  • Vezi de aproape flora și animalele sălbatice native;
  • Tot echipamentul necesar este inclus.

La ce să te aștepți:

Turul tău începe din momentul în care îți întâlnești ghidul la adresa Rua Lopes Quintas, # 200, în Rio de Janeiro. Apoi te îndrepți spre Parcul Național Tijuca și pornești într-o drumeție în zona lanțului muntos Carioca și a cascadei Horto, care se află în interiorul unei vechi plantații de cafea.

La începutul drumeției, vezi un vechi baraj, ce-ți dă sentimentul că te afli în trecut, în timpuri imperiale. Continuă-ți plimbarea până ce ajungi în vârful unei cascade, unde este timpul să începi aventura senzațională de coborâre în rapel. Îți pui tot echipamentul necesar și cobori în rapel în cascadă.

Odată ajuns jos, urci spre un izvor natural, care se formează chiar deasupra cascadei, pentru a te bucura de frumoasele împrejurimi. S-ar putea să zărești și unele animale sălbatice.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.