Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Faceți o tradițională plimbare cu trăsura în Central Park, cel mai vizitat parc al lumii

Faceți o tradițională plimbare cu trăsura în Central Park, cel mai vizitat parc al lumii

748 Reviews

New York / SUA

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 56

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de o experiență clasică în New York City într-o plimbare cu trăsura prin impresionantul Central Park! Urcați la bordul unei trăsuri istorice, trasă de un frumos cal, și petreceți o seară relaxantă în parc, cu persoana iubită, prietenii sau familia.

Repere:

  • Experiență romantică, perfectă pentru cupluri;
  • Experiență adecvată pentru familii.

La ce să te aștepți:

Rătăciți pe aleile pitorești din Central Park din New York într-o plimbare privată, cu trăsura trasă de un cal. Admirați luxuriantul parc într-un ritm relaxat, în timp ce vă bucurați de o noapte în propria voastră trăsură cu membrii familiei.

Vizitiul vă este, de asemenea, și ghid, în timp ce călătoriți prin Central Park. Vedeți multe obiective istorice, incusiv Conservatory Water (heleșteul), Wollman Rink (patinoarul), Imagine Mosaic (mozaicul Imagine), Conservatory Garden (grădina), Central Park Reservoir (lacul), Bow Bridge (podul din fier), Central Park Carousel (caruselul), Belvedere Castle (castelul Belvedere) și Central Park Zoo (grădina zoologică). Vizitiul vă arată și locurile din parc făcute faimoase de filmele de la Hollywood.

Primiți pături, pentru confortul vostru seara sau în lunile de iarnă. Relaxați-vă în timp ce coborâți în timp, într-o plimbare romantică cu trăsura.

Prețurile sunt listate pentru o trăsură, cu un număr maxim de patru pasageri

Vezi și alte experiențe din New York

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.