Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vezi Corcovado, scările Selaron, Maracana & alte atracții majore într-un tur privat de 8 ore în Rio de Janeiro

Vezi Corcovado, scările Selaron, Maracana & alte atracții majore într-un tur privat de 8 ore în Rio de Janeiro

4 Reviews

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 213

Scurtă descriere:

Vizitează cele mai faimoase obiective de vizitare din Rio de Janeiro într-un tur privat de opt ore. Bucură-te de toate atracțiile majore în doar o zi, ceea ce face acest tur ideal pentru cei care nu au mult timp la dispoziție. Bucură-te de intimitate și flexibilitate!

Repere:

  • Introducere perfectă pentru cei care vizitează pentru prima dată orașul;
  • Excelentă trecere în revistă a orașului;
  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel, inclus;
  • Tur perfect pentru toate vârstele;
  • Tur privat, ce are loc doar cu tine, cu persoana care te însoțește și cu ghidul/șoferul.

La ce să te aștepți:

Ești preluat de la hotelul tău la opt dimineața, pentru a-ți începe turul. Mergi direct spre faimoasa statuie a lui Christos Mântuitorul, de pe vârful muntelui Corcovado. Bucură-te de priveliștile senzaționale deasupra orașului Rio și de atmosfera din vârful muntelui. În jurul amiezii, ai parte de o pauză pentru a-ți cumpăra prânzul.

După aceea, călătorește pe lângă stadionul Maracanã, unde a avut loc finala Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014, și continuă spe Lapa, un district popular pentru viața de noapte din oraș. Privește apeductul Carioca, emblema cartierului, și scările lui Selaron, o capodoperă a artei stradale din Rio. Apoi, vizitează Catedrala Metropolitană Sfântul Sebastian din centrul orașului.

Ultima oprire este stânca Pão de Açúcar (în traducere „pâine din zahăr“). Bucură-te de călătoria senzațională cu telecabina spre vârful muntelui și urmărește vederile spectaculoase deasupra orașului. Aceasta este în mod garantat o experiență unică, care te face să înțelegi de ce Rio este considerat un „oraș minunat“.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.