Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează Palatul Buckingham (Buckingham Palace) și bucură-te de clasicul ceai de după-amiază, într-un tur memorabil

Vizitează Palatul Buckingham (Buckingham Palace) și bucură-te de clasicul ceai de după-amiază, într-un tur memorabil

70 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 92

Scurtă descriere:

Simte-te ca făcând parte din regalitatea britanică în acest tur de patru ore, care include o vizită la Palatul Buckingham (Buckingham Palace) și un ceai de la ora 5pm. Întâlnește gazda turului în afara reședinței regale și intră cu biletul tău rezervat din timp, folosindu-te de ghidajul audio, pentru un tur în mod independent în camerele de ceremonii (State Rooms). Apoi, întâlnește-te din nou cu gazda ta și hoinărește prin St James’s Park, spre un prestigios hotel londonez, unde savurezi tradiționalul ceai de la ora cinci, alături de prăjiturele și sandvișuri.

Atenție: Palatul Buckingham (Buckingham Palace) este deschis publicului larg doar opt săptămâni în fiecare an și biletele se vând repede. Rezervă din timp, pentru a nu fi dezamăgit.

Repere:

  • Tur de trei ore și jumătate în Londra, ce include o vizită independentă la Buckingham Palace și ceaiul de la ora cinci;
  • Explorează camerele de ceremonii de la Palatul Buckingham (Buckingham Palace), o experiență posibilă pentru public doar în anumite zile din timpul verii;
  • Pune-ți căștile audio și află despre regina Elisabeta a II-a și despre familia regală britanică;
  • Savurează ceaiul de la ora cinci într-un hotel de lux situat central și află despre faimoasele tradiții britanice.

 

La ce să te aștepți:

 

Întâlnește-ți gazda în centrul Londrei și mergi spre Buckingham Palace, care servește ca reședință oficială a familiei regale britanice în Londra încă din secolul al XIX-lea. Primește biletul rezervat din timp de la gazda ta și apoi intră singur, pentru a explora casa reginei Elisabeta a II-a, o ocazie rară, oferită publicului pentru doar opt săptămâni pe an.

 

Pune-ți căștile audio și admiră grandioasele candelabre, mobilierul extravagant și comorile din colecția regală, pe măsură ce te plimbi prin camerele de ceremonii. De asemenea, vezi incredibila cameră a tronului, unde sunt făcute în mod tradițional fotografiile oficiale cu nunțile regale. În timp ce colinzi, ascultă comentariile audio pentru informații mai detaliate despre rezidenții, istoria și tradițiile palatului regal.

 

După turul audio, părăsește palatul și alătură-te din nou gazdei tale. Bucură-te de o plimbare plăcută prin frumosul St James’s Park, spre un hotel din apropiere, unde te bucuri de ceaiul de după-amiază. Pe drum, află despre bizara tradiție, despre care se crede că a fost începută de către una dintre doamnele de onoare ale reginei Victoria. La sosire, intră în sala de mese frumos decorată a hotelului. Așază-te pe unul dintre fotoliile de pluș și bucură-te când personalul îți aduce un platou apetisant cu mici sandvișuri delicate, biscuiți cu cremă, prăjituri proaspete, făcute în casă, și produse de patiserie, alături de o selecție de ceaiuri.

 

Turul tău se încheie la ceai. Satisfăcut de tratație, ia-ți rămas bun de la gazda ta, înainte de a porni spre hotelul tău sau spre următoarea destinație.

Vezi și alte experiențe din Londra

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.