Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vezi orașul pe bicicletă, noaptea, într-un tur ce combină obiectivele culturale cu tradițiile culinare

Vezi orașul pe bicicletă, noaptea, într-un tur ce combină obiectivele culturale cu tradițiile culinare

55 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 38

Scurtă descriere:

Explorează Bangkok-ul noaptea, într-un tur pe bicicletă, care îți arată aglomerata metropolă într-o nouă lumină. Admiră templele Wat Arun și Wat Pho luminate în noapte, hoinărește prin legendara piață de flori Pak Khlong Talat și bucură-te de mici degustări delicioase de la vânzătorii stradali. Ghidul tău local și cunoscător îți dezvăluie magia capitalei Thailandei în momentul când este mai răcoare, traficul e mai calm și localnicii se bucură de companie și de mâncare bună de-a lungul străzilor. Acest tur pe bicicletă, în grup mic, este limitat la maximum 10 persoane, pentru a asigura o experiență cât mai personalizată.

Repere:

  • Un tur de patru ore pe bicicletă în Bangkok, noaptea;
  • Experimentează Bangkok-ul departe de aglomerația din timpul zilei;
  • Vizitează templele budiste Wat Arun și Wat Pho, luminate în noapte;
  • Absoarbe panorama de noapte a orașului pe măsură ce traversezi râul Chao Phraya;
  • Explorează Pak Khlong Talat, vibranta piață de flori deschisă 24 de ore pe zi;
  • Bucură-te de mici gustări din mâncarea stradală tipic thailandeză;
  • Află despre istoria și despre importanța fiecărui loc pe care îl vizitezi;
  • Tur în grup mic, limitat la 10 persoane, pentru a asigura o atenție personalizată din partea ghidului local.

 

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul lângă strada Khao San, în răcoarea serii, pentru a-ți începe turul de patru ore cu bicicleta în centrul Bangkok-ului. Primește instructajul de siguranță, bicicleta și casca și pornește pe două roți alături de ghidul tău.

 

Pedalează pe un pod peste râul Chao Phraya, admirând zgârie-norii, vechile temple și barăcile umile ale pescarilor de pe malurile râului. Apoi ia-o pe străzi înguste și mergi spre templul Wat Arun (Templul Răsăritului), înainte de a continua pe străzi lăturalnice spre renumita piață de flori Pak Khlong Talat. deși piața este deschisă nonstop, este mai aglomerată seara, când localnicii cumpără flori și produse proaspete.

 

Bucură-te de câteva degustări clasice de mâncare stradală, apoi pedalează spre Wat Pho, cunoscut și ca Templul lui Buddha culcat, cel mai vechi templu din Bangkok. Dă-te jos de pe bicicletă și explorează-l pentru 20 de minute. Fără aglomerația turiștilor de peste zi din jurul stupelor strălucitoare, descoperi o altă perspectivă a extraordinarului lăcaș de cult.

 

Bucură-te de ambianța Bangkok-ului noaptea în acest tur pe bicicletă, care este adecvat celor care se simt confortabil pedalând prin oraș și care au o condiție fizică rezonabilă. Te deplasezi de-a lungul străzilor într-un ritm plăcut, cu opriri frecvente pentru a face fotografii și pentru răcoritoare. La finalul turului, ghidul te conduce către punctul inițial de plecare, în centrul orașului.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.