Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Explorează pe bicicletă 2 dintre cele mai interesante zone ale orașului: Chinatown & Thonburi

Explorează pe bicicletă 2 dintre cele mai interesante zone ale orașului: Chinatown & Thonburi

17 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 25

Scurtă descriere:

Petrece trei ore explorând Bangkok-ul pe bicicletă în acest tur popular care te transpune în mijlocul acțiunii urbane. Aventurează-te pe aleile înguste din Chinatown. Pedalează prin piețe și pe străzi lăturalnice și explorează cartierul Thonburi împreună cu ghidul tău profesionist, care îți arată toate atracțiile acestui oraș dinamic.

Repere:

  • Experimentează Bangkok-ul pe bicicletă;
  • Un tur perfect pentru călătorii activi;
  • Vezi atracțiile de top ale orașului pe două roți;
  • Află ponturi de la un localnic;
  • Explorează cartiere dinamice pe bicicletă.

 

La ce să te aștepți:

Începând din inima Chinatown-ului, turul pe bicicletă explorează atmosfera frenetică a zonei. În timp ce te plimbi pe aleile înguste, simțurile tale prind viață odată cu atracțiile, sunetele și mirosurile unei comunități în mișcare.

Treci de prăvălii ce vând orice, de la amulete budiste la motoare de camioane reciclate. Localnicii care își fac rugăciunile în temple ascunse, un ritual cu hârtie care arde și spiritul omniprezent al locului reprezintă dovezile unei culturi care există de secole. Traversezi râul Chao Phraya, cu priveliștile sale impresionante asupra zgârie-norilor orașului, și vizitezi cartierul Thonburi, a treia capitală istorică a Thailandei.

Contrastând haoticul Chinatown, aspectele pașnice ale vieții locale thailandeze abundă pe măsură ce turul continuă prin diversele comunități ce trăiesc aici. Zâmbete curioase și saluturi prietenoase îți întăresc sentimentul că turul s-a abătut cu adevărat de la drumurile cunoscute și îți dezvăluie Bangkok-ul real.

 

 

 

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.