Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Mergi la un meci de box thailandez pe un stadion local, însoțit de un ghid local

Mergi la un meci de box thailandez pe un stadion local, însoțit de un ghid local

83 Reviews

Bangkok / Thailanda

Furnizor:

With Locals

De la 35

Scurtă descriere:

Luptele nu aduc niciodată fericirea! Însă această luptă se află la baza culturii thailandeze și este o artă. Era și o armă de protejare a țării acum mult timp. Bucură-te să vezi o luptă adevărată și să descoperi istoria Muay Thai-ului împreună cu o gazdă locală, o fostă practicantă de box thailandez.

Repere:

  • Locuri VIP;
  • Primești ponturi de la un cunoscător;
  • Afli despre istoria luptelor thailandeze.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de un loc VIP care îți oferă o vedere excelentă asupra ringului de luptă, așa că poți face poze și filmulețe uimitoare cu acest sport.

Gazda ta obișnuia să fie o luptătoare de Muay Thai, ceea ce înseamnă că te va ghida în deplină cunoștință de cauză în această activitate.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.