Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Descoperă aromele Bangkok-ului într-un tur pe jos, seara, în Chinatown

Descoperă aromele Bangkok-ului într-un tur pe jos, seara, în Chinatown

25 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 45

Scurtă descriere:

Vizitează șapte locuri diferite cu mâncare în Chinatown-ul din Bangkok, într-un tur plăcut de trei ore și jumătate, la pas, condus de un expert îndrăgostit de mâncare. Află despre istoria și tradițiile culinare ale cartierului, în timp ce descoperi cele mai bune locuri și încerci o varietate de preparate dulci și savuroase, cum ar fi colțunași chinezești, tăieței, orez și deserturi. Ghidul îți arată zone pe care cei mai mulți vizitatori nu le-ar descoperi de unii singuri, oferindu-ți o experiență locală autentică. Turul este limitat la 10 participanți, pentru o experiență în grup mic personalizată. 

Repere:

  • Tur culinar la pas de trei ore și jumătate în Chinatown, împreună cu un ghid experimentat;
  • Bucură-te de gustări la șapte locuri diferite cu mâncare – standuri, restaurante, piețe și magazine mici;
  • Află istoria comunității chineze din Bangkok;
  • Degustă specialități ca gogoșile chinezești, colțunași, tăieței și orez;
  • Tur în grup mic, de maximum 10 persoane, ce asigură o experiență mult mai personalizată în compania iubitorilor de mâncare.

La ce să te aștepți:

Turul tău culinar în Chinatown-ul din Bangkok începe când te întâlnești cu ghidul la Hua Lamphong, aflat la marginea unuia dintre cele mai mari cartiere chinezești din lume. Acest cartier este un centru al comunități chinezo-thailandeze de mai bine de două secole. Ghidul îți spune o mică istorie a districtului în timp ce pornești, la pas, pe aleile și străzile întortocheate, care sunt pline de piețe, vânzători stradali, restaurante și magazine de toate mărimile.

 

Cu ghidul la conducere, poți absorbi mulțimea de mirosuri, atracții și arome pe măsură ce te oprești frecvent pentru a degusta o varietate de specialități tipice. Află chichițele dim sum-ului (mici gustări chinezești) din Thailanda, gustă savuroșii colțunași chinezești și savurează un platou de tăieței extrem de aromați, cu porc și ardei. Vizitează un restaurant de top în Bangkok, specializat în porc prăjit și orez, și soarbe o băutură răcoritoare specială, din nucă de cocos, la un local renumit, care e frecventat de familia regală thailandeză.

 

Ghidul tău îți evidențiază fundamentele cartierului, cum ar fi cel mai faimos vânzător de fructe durian din Chinatown. Află cum să alegi cele mai bune fructe și, dacă ești aventuros, încearcă mirosul lor notoriu. Unii oameni sunt îndrăgostitți de gustul puternic și dulce al fructelor, în timp ce alții sunt îngroziți de mirosul lor specific.

 

Oprește-te într-o ceainărie care oferă o varietate de ceaiuri, printre care și cel mai scump ceai din Bangkok. Urmărește o scurtă demonstrație a modului în care se prepară și se servește ceaiul chinezesc. Apoi bucură-te de un desert cu delicioasele gogoși chinezești și încearcă și alte dulciuri de-a lungul drumului principal din Chinatown.

 

Turul tău se încheie într-o zonă centrală, de unde poți ajunge ușor la o stație de tren BTS sau la alte mijloace de transport. Ghidul îți poate da indicații referitoare la modul în care să ajungi la următoarea ta destinație.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.