Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Învață arta gastronomiei thailandeze într-un curs de gătit exemplar în Bangkok

Învață arta gastronomiei thailandeze într-un curs de gătit exemplar în Bangkok

160 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 61

Scurtă descriere:

Stăpânește arta gastronomiei autentice thailandeze într-un curs de gătit de o jumătate de zi la Baipai Thai Cooking School din Bangkok. Nu este necesară o experiență prealabilă în bucătărie și turiștii trebuie să fie siguri că pleacă sătui și cu rețete aromate pe care să le împărtășească prietenilor acasă.

Repere:

  • Învață secretele gastronomiei autentice thailandeze în acest curs de gătit la o școală din Bangkok;
  • Prepară și mănâncă propriul prânz thailandez delicios;
  • Primește gratis cartolinele cu rețetele;
  • Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

Cursul tău de gătit în Bangkok începe cu o introducere senzorială în lumea aromelor și ingredientelor thailandeze. Învață să faci preparate autentice cu ajutorul unui chef local și capătă toate aptitudinile și cunoștințele necesare pentru a recrea această masă delicioasă pentru prietenii și pentru familia ta, odată ce te-ai întors acasă.

 

Instalează-te în bucătăria confortabilă a școlii de gătit Baipai Thai Cooking School și petrece-ți dimineața preparând patru feluri autentice thailandeze de mâncare. Profesorul tău îți arată tutoriale cu tehnicile tradiționale, ingredientele locale aromate și o prezentare frumoasă. Personalul de profesori cu ani de experiență se asigură că fiecare preparat este un succes și că toți elevii primesc indicații și atenție personalizate. Toate cursurile se țin în limba engleză și oferă o oportunitate ideală de a învăța arta gastronomiei thailandeze sub îndrumarea chef-ilor locali.

 

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.