Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Fă cumpărături într-o piață din Bangkok și învață să gătești mâncare thailandeză – într-o experiență privată

Fă cumpărături într-o piață din Bangkok și învață să gătești mâncare thailandeză – într-o experiență privată

194 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 28

Scurtă descriere:

Învață cum se gătește faimosul Pad Thai împreună cu gazda ta locală în această experiență privată. Vizitează o piață locală și alege ingredientele pe care le vei folosi pentru acest prânz cu trei feluri de mâncare. Bucură-te de cursul de gătit acasă la gazda ta și pregătește-te să guști cele mai bune arome ale Thailandei.

 

Repere:

  • Prânz;
  • Gastronomie thailandeză;
  • Trei feluri de mâncare.

La ce să te aștepți:

Când te gândești la Thailanda, care este primul lucru care îți vine în minte? Mâncarea! Fii pregătit să înveți să gătești ca un localnic de la propria ta gazdă, într-un curs privat de gătit în Bangkok. Aromele delicioase, condimentele și ponturile unice și trucurile de gătit sunt toate incluse în această experiență autentică.

 

Începe-ți această experiență privată întâlnindu-ți gazda și îndreaptă-te spre o piață locală. Învață cum să alegi cele mai bune ingrediente și poate îți încerci tehnicile de a te târgui. Amintește-ți să zâmbești în timp ce alegi produsele care vor deveni mai târziu prânzul tău.

 

După ce afli mai multe lucruri despre cum să faci cumpărături ca un localnic, îndreaptă-te spre locul în care se ține cursul tău privat de gătit și începe! Bucură-te de experiența de a găti împreună cu gazda ta, alături de membrii grupului. Taie, amestecă și uite, aproape că ai făcut primul tău Pad Thai, un preparat delicios pe care îl găsești oriunde în Thailanda.

 

Bucură-te de surpriza unui aperitiv tipic și a unui desert, pe care gazda ta le prepară pentru tine. După ce îți închei cursul de gătit, ia un loc și savurează prânzul complet, format din trei feluri de mâncare, care te pune în situația de a mai cere o porție. Pune-i gazdei tale toate întrebările care îți trec prin cap și nu te sfii să iei notițe, prietenii tăi cu siguranță vor aprecia această rețetă!

 

Nu există un mod mai bun de a înțelege cultura unei țări decât prin gastronomia sa. Bucură-te de o experiență plină și descoperă cu adevărat Bangkok-ul, modul său de viață și mâncarea sa delicioasă, învățând să gătești acest preparat național delicios, Pad Thai!

 

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.