Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Mergi fără să stai la coadă la platforma de observare Top of the Rock

Mergi fără să stai la coadă la platforma de observare Top of the Rock

974 Reviews

New York / SUA

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 34

Scurtă descriere:

Cu biletele la Top of the Rock, sari peste coadă și mergi în vârful celei mai impresionante platforme de observare din Manhattan, în orice moment, ca să te bucuri de vederi incredibile asupra orașului. De la Central Park la Empire State Building, vezi totul din aer.

Repere:

  • Bucură-te de vederi impresionante asupra Manhattan-ului din vârful clădirii Rockefeller Center;
  • Folosește biletul flexibil Top of the Rock oricând îți dorești, într-o lună de la rezervare;
  • Privește Statuia Libertății, Empire State Building și multe altele;
  • Vezi cele mai mari atracții din New York într-o singură panoramă.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de priveliști care se întind pe mile întregi de la Top of the Rock. Vizitează iconica clădire și află despre istoria ei, prin intermediul filmelor și display-urilor interactive.

 

Atunci când țara se afla în fața colapsului economic și întreaga lume își revenea după război, viziunea lui John D. Rockefeller pentru centrul său nu s-a clintit. Rockefeller Center și puntea sa de observare au fost cadourile sale pentru Manhattan: un loc în care localnicii și vizitatorii să se minuneze în fața orașului pe care îl iubea.

 

La momentul construcției, Rockefeller Center era cel mai mare proiect de clădire privată din istoria modernă, un complex de neegalat pentru măiestria cu care a fost creat și pentru stilul Art Deco.

 

Un alt detaliu? Politica flexibilă de folosire a voucher-ului înseamnă că nu trebuie să mergi la data selectată ca să vezi cele mai bune panorame peste New York, ci într-o lună de la data aceea. Poți să îți planifici vizita în funcție de vreme, ca să te asiguri că ai parte de cele mai spectaculoase priveliști. Dacă intrarea nu este posibilă imediat, un loc la coadă va fi rezervat pentru tine.

Vezi și alte experiențe din New York

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.