Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Aventurează-te într-o sesiune de rafting pe râul Macaé, în apropiere de Rio de Janeiro

Aventurează-te într-o sesiune de rafting pe râul Macaé, în apropiere de Rio de Janeiro

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 8 ore

Furnizor:

Rio Adventures

De la 499

Scurtă descriere:

Bucură-te de o aventură senzațională, în timpul unei sesiuni de rafting pe râul Macaé, care se află în districtul Casimiro de Abreu, la aproximativ două ore de Rio de Janeiro. Râul este lung de 80 de kilometri, cu o secțiune de rafting de 8 kilometri.

Repere:

  • Trăiește o aventură de rafting senzațională pe râul Macaé;
  • Bucură-te de senzațiile tari oferite de traseul de rafting, lung de 8 kilometri;
  • Admiră frumusețea peisajelor luxuriante ale pădurii tropicale, în timp ce aluneci pe apele învolburate;
  • Transfer dus-întors din Rio;
  • Ghizi și instructori experimentați;
  • Echipamentul este inclus;
  • Nivel de dificultate: de la ușor la moderat.

La ce să te aștepți:

Odată ajuns la râu, experiența de rafting poate dura între o oră jumătate și două ore, în funcție de nivelul apei. Traseul are în jur de 15 pante abrupte, al căror nivel de dificultate variază între 1 și 5 vara, între 1 și 4 primăvara, între 1 și 3 toamna și între 1 și 2 iarna. De obicei, vara te bucuri de un nivel al apei mai ridicat, care îi crește dificultatea și viteza. În această perioadă, experiența de rafting este mult mai intensă, dar ai parte de o cursă mai scurtă.

Iarna, cursa poate fi mai lungă, deoarece nivelul apei este mai scăzut, la fel și viteza. Temperatura medie a apei de în jur de 22 de grade Celsius tot timpul anului. Peisajul de-a lungul traseului de rafting este incredibil, iar aventurierii pot admira vegetația tropicală a pădurii de lângă Atlantic.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.