Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Navighează pe canalele Parcului Natural Ria Formosa și admiră cele mai frumoase insule ale acestei arii protejate

Navighează pe canalele Parcului Natural Ria Formosa și admiră cele mai frumoase insule ale acestei arii protejate

299 Reviews

Algarve / Portugalia

Durată: 3 ore50 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 37

Scurtă descriere:

Vizitează Parcul Natural Ria Formosa la bordul unui catamaran care te poartă pe un traseu printre cele mai magice insule din regiune. Faci opriri pe unele dintre insule și ghidul experimentat oferă comentarii în mai multe limbi.

Repere:

  • Bucură-te de o călătorie plăcută și confortabilă la bordul unui catamaran modern;
  • Navighează pe canalele Parcului Natural Ria Formosa;
  • Oprește-te să vezi frumoasele insule Armona, Culatra, Farol și Deserta.

La ce să te aștepți:

Navighează spre frumosul parc natural Ria Formosa cu catamaranul, cu plecări regulate din Fado, programate la orele 10:30 și 15:00. Călătoria urmează canalele din Ria Formosa și include opriri la insulele magice Armona, Culatra, Farol și Deserta.

Turul tău durează în jur de patru ore, incluzând opririle la insule, și nu-ți uita costumul de baie și prosoapele – ai parte de o mulțime de opriri pentru înot! Ghidul de la bord oferă informații în limbile portugheză, engleză, franceză și spaniolă.

Catamaranul modern are o capacitate de până la 12 pasageri și oferă o modalitate confortabilă și plăcută de a explora insulele.

Vezi și alte experiențe din Algarve

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.