Acasa Travel Tips Experiențe de călătorie 5 tour operatori de încredere pentru cele mai reușite experiențe de călătorie

5 tour operatori de încredere pentru cele mai reușite experiențe de călătorie

Experiențe de călătorie

Crezul nostru este că, atunci când pleci în vacanță, ai nevoie de experiențe de călătorie care să îți dezvăluie ce este esențial din specificul locului. Dar cum le alegi? Am selectat pentru tine cinci tour operatori în care poți să ai încredere.

Orice sejur e mai bogat când ai parte de experiențe de călătorie reușite, pline de farmec și de substanță. Iar aici chiar contează ce tour operatori alegi drept furnizori pentru vacanța ta. Cum ți-am mai spus (link articol Travel Tips Experiențe), aceste experiențe sunt activități ce îți permit să te conectezi la specificul locului, să faci mai mult decât să vizitezi anumite atracții turistice. Cu ajutorul lor, vii în contact direct cu cultura locală, cu localnicii, trăiești alături de ei și afli din interior istorii și povești pe care nu le-ai afla altfel.

În plus, când vine vorba de experiențe, e bine să știi că sunt clasificate în funcție de interesele tale. Poate o dată vrei să descoperi specificul culinar al unui loc, iar altă dată, să explorezi natura sau să trăiești activități cu o doză ridicată de adrenalină. Pentru orice astfel de dorință există soluții, pentru că există azi mari companii internaționale axate pe a furniza experiențe potrivite pentru fiecare. Acești furnizori au expertiză, căci sunt în branșă de mult timp. Tradiția este deja un plus pentru cei mai mari dintre ei, și te asigură că foarte mulți oameni au apelat deja la serviciile lor. Iar asta îți dă încredere – un lucru esențial când te afli într-un colț de lume în care, de multe ori, ghidul este singurul care te poate ajuta.

Avantajele unor tour operatori de încredere ce oferă experiențe de călătorie

Atunci când pleci în vacanțe pe alte meleaguri și îți dorești experiențe inedite, ai de unde să alegi. Dar e important să faci alegerea corectă. Sugestia noastră este să decizi întotdeauna pentru tour operatori consacrați, pe care tradiția îi recomandă deja ca furnizori de încredere. Sunt câteva avantaje pe care doar câteva dintre companiile specializate în astfel de activități le oferă, și de aceea e oricând o idee bună să apelezi la ele.

  1. Siguranța este esențială atunci când mergi în vacanță și alegi experiențe de călătorie pe care să le trăiești. Cu un furnizor experimentat nu ai de ce să îți faci griji.
  2. Tour operatorii care se respectă sunt cei care îți fac munca mai ușoară. Cu ajutorul lor e simplu să îți faci rezervare online, astfel încât, odată ajuns la destinație, să nu trebuiască să îți bați capul cu organizarea.
  3. Iar dacă se întâmplă ca, din felurite motive, să nu mai poți lua parte la anumite experiențe de călătorie, când apelezi la tour operatori cu tradiție ai posibilitatea să anulezi, în cele mai multe cazuri, cu 2 sau 3 zile înainte rezervarea, fără să fii nevoit să plătești penalizări.

5 tour operatori la care poți apela cu încredere

1. VIATOR.COM

Acest agregator de tururi și experiențe este cea mai mare astfel de platformă din lume și furnizează experiențe de călătorie oriunde, lucrând cu localnici și selectând doar acele activități care merită investiția. Fiind și parte din TripAdvisor, compania găsește cele mai interesante lucruri de făcut, indiferent de destinația spre care călătorești. Pe platformă găsești orice, de la tururi tradiționale de vizitare la experiențe de care poți avea parte doar o dată în viață, iar cei 17 ani de tradiție își spun din plin cuvântul. Liderul mondial îți oferă peste 60 de mii de experiențe, din care să alegi în funcție de milioanele de review-uri ale utilizatorilor. Prețurile sunt convenabile și ai parte de asistență în orice colț al lumii te-ai afla, 24 de ore din 24, în orice zi a săptămânii.

2. GETYOURGUIDE.COM

Cu o bază de selecție ceva mai mică (numărul de experiențe de călătorie furnizate este la jumătate față de cel oferit de Viator), dar cu mult entuziasm, această platformă îți oferă tururi și activități dintre cele mai diverse, selectate de o echipă diversă, din care fac parte oameni cu 45 de naționalități. Așadar, fie că vrei să deguști cele mai savuroase tapas în Spania sau să faci snorkeling printre corali într-o mare tropicală, ai de unde alege. Platforma lucrează cu ghizi locali profesioniști și îți garantează cele mai bune prețuri (în asemenea măsură încât îți returnează diferența dacă găsești în altă parte aceeași activitate la un tarif mai mic). Iar asistența clienților este un alt motiv de mândrie.  

3. WITHLOCALS.COM

Pentru că e dificil să cunoști o destinație fără să ai parte de experiențe de călătorie cu localnici, există tour operatori care să îți rezolve dilemele. With Locals este o platformă online care pornește de la ideea că experiențele unice sunt cele care creează cele mai bune povești din vacanțe. Așa încât, cu ajutorul lor, îți cunoști deja gazda înainte de a ajunge la destinație, ai parte de o experiență 100% privată (doar pentru tine și grupul tău) și cunoști destinația în care ai ajuns și din perspectiva lor unică. Site-ul furnizează două tipuri de experiențe – cele culinare și cele de vizitare –, iar tot ce trebuie să faci este să alegi, să rezervi și să te bucuri.

4. BONAPPETOUR.COM

Dacă ești pasionat de cultura culinară sau pur și simplu ești genul de călător care nu își poate imagina o vacanță fără să se conecteze la cultura și specificul local, atunci știi ce diferență poate face o masă gătită acasă, în compania localnicilor. Chiar la acest lucru s-au gândit și fondatorii platformei, care au adunat în jurul lor o comunitate globală de pasionați de mâncare și povești. Acum, BonAppetour conectează călătorii cu oameni din toată lumea, cu scopul de a face dintr-o masă ca la mama acasă un ingredient esențial al oricărei călătorii. Iar gazdele, fie că e vorba de o bunică italiană specializată în paste sau un entuziast al ritualului ceaiului din Tokyo, sunt alese cu cea mai mare atenție.

5. GOVOYAGIN.COM

Cel mai bun lucru când călătorești este să apelezi la tour operatori specializați. De aceea platforma GOVOYAGIN, specializată în destinații din Asia, de la Phuket în Bali și din Osaka până în Singapore, îți pune la dispoziție cele mai bune experiențe de călătorie, dintre care poți să alegi liniștit, știind că ai parte de interacțiuni cu localnicii și că experimentezi cu adevărat cultura și frumusețea destinației în care ajungi. Selecția experiențelor este drastică, asistența pentru clienți este excelentă, ai parte de tarife bune și uneori și de promoții, ba chiar și de anulări fără penalități. Și cum e extrem de simplu să faci o rezervare, ce mai aștepți?

 

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.