Acasa Travel Tips Planificarea călătoriei 14 tour operatori internaționali de încredere pentru circuite în întreaga lume

14 tour operatori internaționali de încredere pentru circuite în întreaga lume

Planificarea călătoriei

Dacă ești pasionat de călătorii și mai degrabă interesat să mergi în circuite decât să lenevești într-o singură destinație, află că sunt numeroase surse din care îți poți rezerva vacanța perfectă. Le-am ales pentru tine pe cele mai interesante.

Unii călători preferă vacanțele tihnite petrecute într-un singur resort, în timp ce, pentru alții, adevăratul concediu este cel în care cunosc o destinație, în care se mișcă și traversează ținuturi, încercând lucruri noi și experimentând neîncetat. Pentru aceștia, tour operatorii internaționali de circuite concep tururi în cele mai felurite destinații, asumându-și grija detaliilor și a experiențelor de călătorie.

Practic, rezervându-ți un astfel de circuit, nu trebuie decât să îți mai achiziționezi biletul de avion până în locul din care începe vacanța. Acolo ești întâmpinat de un ghid sau de un reprezentant al organizatorului, care e gata să îți arate ce e mai relevant și mai bun din destinația pe care ai ales-o.

Organizatorii se împart în mai multe categorii, de la cei specializați într-o anumită destinație la cei care oferă aventuri sau vacanțe culturale. Iată recomandările noastre – fii sigur că cel puțin unul dintre ei știe cum să-ți furnizeze circuitul pe care ți-l dorești.

 

14 tour operatori internaționali de încredere pentru circuite

  1. Intreprid

Cu o vechime de peste 27 de ani pe piață, Intrepid este cea mai mare companie organizatoare de tururi din lume, ce deține un portofoliu de peste 1000 de itinerarii în nu mai puțin de 129 de țări de pe toate continentele, gândite pentru orice tip de buget, stil de călătorie și gen de aventură. Tururile au ca temă principală experiențele culturale, dar și cele în natură, și sunt concepute de călători, pentru călători, în așa fel încât să ai parte de experiențe adevărate de viață, indiferent de vârstă (de la 15 la 70 de ani) sau de locul unde vrei să ajungi.

  1. Contiki

Cu un portofoliu de peste 300 de tururi organizate în diferite colțuri ale lumii, mai ales în Europa și Australia, Contiki propune o abordare tinerească, ce se adresează persoanelor cu vârste între 18 și 35 de ani. Având în vedere segmentul de vârstă căruia îi este dedicat, aici găsești în special tururi culturale sau legate de festivaluri și evenimente, astfel încât să te bucuri de acele experiențe ce se desfășoară mereu sub motto-ul companiei, #noregrets.

  1. Gadventures

Lansată în 1990, Gadventures este o companie cu tradiție în organizarea de tururi în lumea întreagă, în destinații impresionante, astfel încât orice călător cu vârsta cuprinsă între 15 și 70 de ani să poată trăi aventuri și experiențe autentice, într-un mod responsabil și sustenabil. Diferite stiluri de călătorie te așteaptă pe această platformă, inclusiv o mulțime de tururi organizate în parteneriat cu National Geographic.

  1. TravelTalk

Deși oferă tururi în doar câteva destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Asia, TravelTalk rămâne o bună alegere pentru cei cu vârsta între 18 și 39 de ani, care își doresc experiențe fascinante, la prețuri competitive. Desigur, nu lipsesc nici tururile care oferă experiențe de festival, cum ar fi La Tomatina, Anzac sau Oktoberfest.

  1. Topdeck

Topdeck este o companie care organizează tururi pentru tinerii aventurieri (18-39 de ani), în căutare de experiențe și teme inedite, de la croaziere și sporturi de iarnă, până la festivaluri, campinguri și tururi lungi, de sute de zile (gap year). Ai avantajul de a te bucura de prețuri mici, în comparație cu alte companii.

  1. Geckos Adventures

Parte a grupului Intrepid, Geckos Adventures organizează tururi care îi vizează doar pe tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, astfel încât, dacă te încadrezi în acest interval, ai șansa să experimentezi lumea doar împreună cu cei de seama ta și să te bucuri de aventuri pe măsură.

  1. Trafalgar

6 continente, 58 de țări și 251 de excursii. Pe scurt, asta pune la dispoziție Trafalgar, o companie cu o vechime de aproape 70 de ani în organizarea de tururi, fiind printre primii care au introdus conceptul de experiențe cu localnici, pentru a avea un contact cât mai direct și mai personal cu stilul de viață, cultura și tradițiile locale. Tururile vizează, preponderent, persoanele cu vârsta între 40 și 80 de ani, iar 156 dintre ele se desfășoară în Europa.

  1. Tucan Travel

De aproximativ 30 de ani în domeniu, Tucan Travel este una dintre primele companii de profil din America de Sud, ce-și atrage clienții cu tururi garantate în toată lumea, oferindu-le călătorilor posibilitatea de a vedea și experimenta destinații incredible, într-o manieră aparte, indiferent de stilul de călătorie pe care îl aleg.

  1. Insight Vacations

Înființată în 1978, Insight Vacations propune tururi premium, ce vizează persoanele de toate vârstele, care își doresc experiențe de top la standarde excepționale. Doar cele mai bune servicii te așteaptă în destinațiile pe care le are în portofoliu, în special în Europa, fie că vorbim de explorarea, mereu cu stil, a unor locuri excepționale, descoperirea bucătăriei autentice și rafinate, cazarea de lux sau activitățile incitante.

  1. World Expeditions

Trekking, rafting, cycling, mountaineering, wildlife safari, rafting, family adventure și multe altele te așteaptă în tururile impecabile ale companiei World Expeditions, desfășurate în toate cele șapte continente ale lumii. Pionieri în tururile de aventură și explorare, organizate începând cu anul 1975, cu World Expeditions călătorești responsabil și te bucuri de aventura vieții tale, chiar dacă ai peste 55 de ani.

  1. Exodus Travel

Exodus Travel își organizează tururile sub zodia explorării, căci doar despre ea este vorba. Țări, culturi, orașe, lanțuri muntoase, coaste, jungle sau regiuni polare, toate așteaptă să fie explorate așa cum se cuvine în tururile de aventură și widlife, de care te poți bucura și împreună cu familia, în funcție de vârsta copiilor, fiindcă Exodus îți oferă și asta, pentru ca nimic să nu te poată opri.

  1. SPICE ROADS CYCLE TOURS

Spice Roads Cycle Tours este specializată în tururi cu bicicleta, fiind printre primii care au propus acest tip de călătorie, începând cu anul 1995. Peste 70 de tururi în lume, majoritatea în Asia și doar câteva în Europa, te așteaptă pentru a descoperi destinații impresionante într-un mod activ – aventură pe două roți în mijlocul naturii. Poți alege între tururile clasice, tururile speciale pentru familii, tururi „mountain bike“, dar și excursii de una sau două zile, fără exista o limită anume de vârstă.

  1. Absolute Africa

Cu peste 30 de ani de experiență în organizarea de safari-uri, compania te provoacă să descoperi Africa așa cum este ea, cu ajutorul personalului care îți va face aventura memorabilă. Turoperatorul are un rating excelent pe tourradar.com, oferă excursii diverse, de la safari-uri clasice, de o săptămână, până la unele de până la 11 săptămâni, pentru adevărații pasionați, are programe de voluntariat și promovează turismul responsabil, conservând identitatea culturală a populațiilor cu care interacționează turiștii, dar și mediul traversat.

  1. Beach Travellers

Pentru îndrăgostiții de plajă, această companie oferă experiențe fabuloase în doar trei destinații (Thailanda, Bali și Costa Rica), plecând de la crezul că o călătorie ar trebui să furnizeze cele mai autentice trăiri. Specializați în călătoriile pentru cei cu vârste între 18 și 35 de ani, Beach Travellers se angajează să organizeze doar tururi pentru grupuri mici, oferind flexibilitate și libertate, dar îndrumând turiștii spre cele mai bune locații și spre cele mai interesante activități.

 

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.