Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Vizitează Sagrada Familia într-un tur cu ghid specializat, fară să stai la coada

Vizitează Sagrada Familia într-un tur cu ghid specializat, fară să stai la coada

3902 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 47

Scurtă descriere:

Treci de lungile cozi de turiști care așteaptă să intre în La Sagrada Familia, opera lui Gaudi, cu acest tur de o oră și jumătate, cu acces prioritar, la capodopera modernistă. Împreună cu un ghid, mergi direct înăuntru pentru o înțelegere fascinantă a istoriei catedralei listate în patrimoniul mondial UNESCO. Admiră tavanele opulente și vitraliile în timp ce înveți despre carismaticul creator al clădirii. Vizitează muzeul pentru a vedea exponatele care evocă istoria catedralei și pentru a observa modelele originale de tencuială și schițele de design.

Repere:

  • Sari peste coada de la intrare cu acest tur de o oră și jumătate la catedrala La Sagrada Familia din Barcelona;
  • Bucură-te de intrarea rapidă în impresionantul monument din Barcelona cu biletul rezervat în avans;
  • Explorează catedrala inclusă în patrimoniul mondial UNESCO împreună cu un ghid și învață totul despre Gaudi;
  • Vizitează Muzeul La Sagrada Familia pentru a vedea o varietate de artefacte, cum ar fi schițe de design și modele de ghips;
  • Alege, dintre variantele disponibile, ora de vizitare potrivită cu programul tău de vacanță.

La ce să te aștepți:

Selectează ora la care vrei să vizitezi catedrala și apoi întâlnește-ți ghidul într-o zonă centrală din Barcelona. Treci de lungile cozi de turiști de la intrarea în La Sagrada Familia și evită o așteptare care durează, de obicei, până la două ore. Începe-ți turul capodoperei arhitecturale și află anecdotele interesante care învăluie construirea celebrei catedrale neterminate. Admiră caracteristicile distinctive ale catedralei incluse în patrimoniul mondial UNESCO în timp ce explorezi fiecare colț al bisericii împreună cu ghidul tău. 

 

Mergi pe sub bolțile suspendate la o înălțime de 70 de metri și prețuiește ornamentația opulentă a interiorului. După ce ai admirat suficient, vizitează Muzeul La Sagrada Familia, pentru a vedea modele de ghips, desene și fotografii care documentează dezvoltarea catedralei începând cu secolul XIX. Află data estimată de terminare a lucrărilor la catedrală și ia-ți rămas bun de la ghidul tău la muzeu. Simte-te liber să continui să cercetezi în ritmul tău după ce te-ai despărțit de ghid.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.