Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Intrați la Acvariul din Barcelona fără să stați la coadă & bucurați-vă de lumea acvatică

Intrați la Acvariul din Barcelona fără să stați la coadă & bucurați-vă de lumea acvatică

5 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 20

Scurtă descriere:

Acvariul din Barcelona este unul dintre cele mai mari din Europa și este gazda unei colecții impresionante de vietăți marine din Marea Mediterană. Treceți de cozile de la intrare și obțineți intrare garantată la această atracție adecvată pentru întreaga familie cu un bilet cu care săriți peste coadă, valabil între orele 10:00 și 19:00, între care funcționează acvariul. Aflați multe lucruri interesante atât pentru copii, cât și pentru adulți, din exponatele prezentate, despre mai mult de unsprezece mii de creaturi marine, și plimbați-vă prin tunelul de 80 de metri, printre rechini și țipari.

Repere:

  • Treceți peste coada de la intrarea la Acvariul din Barcelona (Barcelona Aquarium);
  • O experiență ideală pentru familii;
  • Aveți parte de acces rapid;
  • Vedeți bazinele ce găzduiesc peste 450 de specii mediteraneene;
  • Treceți prin tunelul de 80 de metri, alături de rechini, țipari și manta ray.

La ce să te aștepți:

Ajungeți pe cont propriu la Acvariul din Barcelona (Barcelona Aquarium), care se află în capătul bulevardului vibrant La Rambla, cu ore de funcționare între 10:00 și 19:00. Treceți de cozile lungi de la intrare prezentând biletul special unui casier, și mergeți direct către centrul educativ despre viața marină.

Uitați-vă la rechini, pisici de mare, țipari și mai mult de opt mii de pești, în vreme ce vă plimbați printre tunelurile de sticlă care vă oferă o perspectivă unică asupra vieții marine. Acvariile mici le permit vizitatorilor să aprecieze în detaliu ecosistemele oceanului.

Vedeți și pinguinii din Planeta Aqua și învățați despre importanța apei în dezvoltarea Pământului în Explora! Biletul cu care săriți peste coadă vă permite să petreceți cât timp doriți în incinta acvariului, care găzduiește și o cafenea și un magazin de suveniruri.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.