Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Explorați Barcelona într-un tur pe bicicletă alături un grup restrâns

Explorați Barcelona într-un tur pe bicicletă alături un grup restrâns

471 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 23

Scurtă descriere:

Descoperiți Barcelona într-un tur pe bicicletă. Mergeți pe pistele pentru biciclete și pe aleile pentru pietoni, prin parcurile și grădinile cele mai frumoase ale orașului. Admirați vechea arhitectură, bucurați-vă de priveliști de pe plajă și descoperiți colțurile ascunse ale orașului.

Repere:

  • Călătoriți în timp către era Art Nouveau în Spania;
  • Admirați capodoperele arhitecturale ale lui Gaudi, precum Sagrada Familia și Casa Mila;
  • Vedeți prima expoziție internațională din Barcelona și memorialul dedicat Cataloniei în Parc de la Ciutadella;
  • Explorați apeductele și clădirile fabricilor datând din secolul al XVII-lea;
  • Aflați lucruri interesante despre Jocurile Olimpice și vedeți plaja pitorească;
  • Vedeți Plaza de San Felipe Neri.

La ce să te aștepți:

Descoperiți Barcelona prin intermediul unui tur pe bicicletă. Lăsați-vă ghizii experimentați și dedicați să vă arate priveliști interesante, să vă ducă în colțuri secrete ale orașului și să vă spună istoriile lor. Acesta este turul ideal și pentru cei foarte tineri, și pentru cei vârstnici, care trece doar pe piste pentru bicicliști, alei pietonale, parcuri și grădini.

Admirați celebra Sagrada Familia concepută de Gaudi și explorați cartierul pitoresc Art Nouveau Eixample. Aici puteți privi Casa Mila și Casa Batllo. Apoi continuați plimbarea prin centrul orașului pe ambele părți ale Ramblei. Vedeți apoi Raval și vizitați Cartierul gotic și vechiul cartier evreiesc din jurul catedralei.

După ce ați admirat construcțiile orașului, vă îndreptați spre apă. Admirați priveliștea fantastică a mării și mergeți de-a lungul plajelor pitorești spre Portul Olimpic. În zonă sunt și Parc de la Ciutadella și intrarea la primul World Fair: Arcul de Triumf.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.