Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează Palazzo Pitti fără să stai la coadă și vezi cel mai mare complex muzeal din Florența

Vizitează Palazzo Pitti fără să stai la coadă și vezi cel mai mare complex muzeal din Florența

Florența / Italia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

Scurtă descriere:

Bucură-te de intrare prioritară la unul dintre cele mai mari muzee din Florența și admiră Galleria Palatina și Galleria d'arte moderna (Galeria de Artă Modernă).

Repere:

  • Vizitează Palazzo Pitti, unul dintre cele mai mari muzee din Florența;
  • Explorează Galleria Palatina, folosită de familia Medici ca reședință;
  • Descoperă Galeria de Artă Modernă, dedicată artei italiene din secoul XVIII și până la Primul Război Mondial.
  • Vezi Galeria Costumelor.

La ce să te aștepți:

Palatul original a fost construit de familia Pitti în anul 1457, fiind proiectat de Filippo Brunelleschi, devenind apoi reședința puternicei familii Medici. Palatul renascentist găzduiește astăzi o colecție extraordinară de artă. Admiră câteva dintre incredibilele opere adunate de familia Medici de-a lungul domniei sale. Vezi lucrări ale lui Rafael, Caravaggio, Titian, Pietro da Cortona și Rubens, printre altele.

De la fereastră, admiră Bazilica Santo Spirito a lui Brunelleschi și Grădinile Boboli. Astăzi, Palazzo Pitti adăpostește unele dintre cele mai importante muzee din Florența: la primul etaj se află Galleria Palatina, ce conține o vastă colecție de picturi din secolele XVI și XVII, și Apartamentele Regale, redecorate cu mobilier în secolul XIX.

Galeria de Artă Modernă, situată la următorul etaj al palatului, are o colecție impresionantă de picturi și sculpuri, în special italiene, ce datează de la sfârșitul secolului al XVIII-lea și până la Primul Război Mondial. Camerele elegante, care au fost locuite de marii duci ai Lorenei, sunt decorate cu lucrări din perioada neoclasică și romantică.

Vezi și alte experiențe din Florența

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.