Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Amuzați-vă împreuna într-o excursie la ferma de struți din Mallorca

Amuzați-vă împreuna într-o excursie la ferma de struți din Mallorca

Mallorca / Spania

Durată:

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Sunteți curioși în privința struților? Mergeți într-o vizită ghidată la această fermă de struți din Mallorca. Petreceți timp de calitate cu animalele și aflați mai multe despre ele de la ghidul vostru. Vizitați atelierul fermei, pentru a afla despre utilizarea produselor de struț și poate cumpărați un suvenir făcut manual. Dacă vreți, puteți achiziționa și mâncare, pentru a-i hrăni.

Repere:

  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Experiență adecvată pentru familii;
  • Turul este accesibil persoanelor cu dizabilități.

La ce să te aștepți:

Veniți pe cont propriu la ferma de struți, unde aveți ocazia să aflați despre aceste animale.

 

Dacă vreți să achiziționați mâncare pentru a-i hrăni, sunteți acompaniați de un ghid profesionist, ca să le oferiți struților o gustare și să aflați mai multe despre comportamentul lor.

 

Apoi, sunteți invitați să vizitați zona dedicată tineretului, unde struții tineri și puii (în funcție de anotimp) așteaptă să vă arate cum incredibila natură le-a dat formă. Pregătiți-vă aparatele de fotografiat, pentru că puii de struț sunt foarte fotogenici.

 

Nu în ultimul rând, vizitați atelierul pentru o trecere în revistă a principalelor industrii legate de struți. Aici aveți ocazia să cumpărați câteva produse lucrate manual.

 

În timpul vizitei, sunteți încurajați să puneți întrebări și să fiți curioși. Tururile pot dura între 30 și 60 de minute.

 

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.