Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Admirați frumoasele peisaje din Mallorca într-un senzațional tur cu balonul cu aer cald

Admirați frumoasele peisaje din Mallorca într-un senzațional tur cu balonul cu aer cald

15 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 160

Scurtă descriere:

Plutiți deasupra peisajului pitoresc din nord-estul insulei Mallorca în această experiență senzațională de două ore cu balonul cu aer cald. Urcați în aer din Cala Minor și simțiți cum vi se intensifică emoțiile pe măsură ce vă înălțați spre cer și vedeți plajele superbe și frumusețea verde dintr-o perspectivă unică. Admirați priveliștile panoramice ale idilicei insule de-a lungul călătoriei de două ore, după care întorceți-vă la sol, pentru a toasta în cinstea zborului, cu un pahar de șampanie.

Repere:

  • Zbor cu balonul cu aer cald în Mallorca, ce include un pahar de șampanie;
  • Ascultați un instructaj complet de siguranță, înaintea zborului;
  • Plutiți deasupra zonei de nord-est din Mallorca și bucurați-vă de priveliștile aeriene ale țărmului și frumoaselor plaje;
  • Toastați cu un pahar de șampanie, după ce aterizați;
  • Alegeți între un zbor dimineața sau după-amiaza, cu sau fără transfer de la hotel.

La ce să te aștepți:

Alegeți între o plecare dimineața sau după-amiaza, astfel încât să se potrivească programului vostru, după care veniți pe cont propriu la Cala Minor. Bucurați-vă de regiunea rurală pitorească pe măsură ce vă aventurați spre locul de lansare al balonului cu aer cald.

La sosire, întâlniți-vă gazda și ascultați instructajul de siguranță complet. Urcați în coșul balonului și simțiți adrenalina cum crește în timp ce flacăra umflă balonul colorat. Admirați priveliștile aeriene ale frumoasei insule în timp ce urcați în înaltul cerului. Vedeți de deasupra peisajul luxuriant și marea sclipitoare și ascultați ghidul care oferă informații despre geologia insulei.

După zborul vostru fabulos, aterizați lin și îndreptați-vă spre punctul de lansare, pentru a sărbători zborul vostru cu un pahar cu șampanie.

 

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.