Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Vizitează Casa Milà fără să stai la coadă

Vizitează Casa Milà fără să stai la coadă

1370 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 1 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 27

Scurtă descriere:

Explorează una dintre atracțiile iconice ale Barcelonei cu un bilet de intrare la Casa Milà (La Pedrera), apartamentele inovatoare ale lui Antoni Gaudi de pe bulevardul Passeig de Gracia, fără să stai la coadă. Vezi expoziția Espai Gaudi, dedicată vieții și inovațiilor arhitecturale ale lui Gaudi.

Repere:

  • Sari peste coada de la intrare de la Casa Milà pentru a explora unul dintre cele mai importante obiective turistice din Barcelona;
  • Află mai multe despre inovațiile arhitecturale ale lui Gaudi la expoziția Espai Gaudi;
  • Mergi pe acoperiș pentru a vedea bizarele coșuri de fum de aproape.

 

La ce să te aștepți:

Explorează una dintre cele mai impresionante și inovatoare clădiri ale secolului XX într-un tur, fără să stai la coadă, al Casei Milà (La Pedrera), construită în perioada de vârf a carierei lui Antoni Gaudi.

 

Odată ce te afli în spatele fațadei extradordinarei clădiri de pe elegantul bulevard Passeig de Gracia, admiră scările senzaționale și coșurile de fum în spirală, care au devenit simbolurile Barcelonei lui Gaudi. Urcă pe acoperiș pentru a vedea, de aproape, formele șerpuitoare ale clădirii și bizarele coșuri de fum.

 

Apoi mergi în spațiul din mansardă pentru a vedea Espai Gaudi, singura expoziție dedicată vieții și operei lui Gaudi. Află mai multe despre inovațiile sale arhitecturale cu ajutorul exponatelor ce constau în modele la scală, planuri ale clădirilor, fotografii istorice și filme.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.