Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Descoperă zona rurală din nordul Vietnamului – cu mașina, bicicleta și barca – în compania unui ghid local

Descoperă zona rurală din nordul Vietnamului – cu mașina, bicicleta și barca – în compania unui ghid local

63 Reviews

Hanoi / Vietnam

Durată: 24 ore

Furnizor:

Viator

De la 32

Scurtă descriere:

Descoperă viața rurală și istoria vietnamezilor din nordul țării într-un tur de o zi, din Hanoi la Hoa Lu și Tam Coc. Vezi templele din Hoa Lu în vechea capitală a Vietnamului și apoi plimbă-te în Tam Coc cu un sampan (barcă tradițională cu vele) pe un râu cu ape liniștite, admirând formațiunile carstice și peșterile. Încheie cu o plimbare cu bicicleta prin satele din regiunea rurală. Turul include prânzul tip bufet, transportul și ghidul, precum și toate activitățile și transferul dus-întors din Cartierul Vechi din Hanoi.

Repere:

  • Tur de o zi din Haloi la Hoa Lu și Tam Coc;
  • Vizitează templele din Hoa Lu și fă o călătorie pe râu cu un sampan, printre peșteri, în Tam Coc;
  • Prânzul tip bufet este inclus;
  • Tur condus de un ghid local;
  • Raport cost-beneficiu excelent.

La ce să te aștepți:

După preluarea dimineața devreme din Hanoi, îndreaptă-te spre provincia Ninh Binh într-o călătorie pitorească ce durează aproximativ o oră. Începe prin vizitarea templelor vechii capitale Hoa Lu, construite de dinastiile Dinh și Le. Apoi mergi la debarcaderul din Tam Coc, unde te bucuri de un prânz tip bufet cu preparate din gastronomia vietnameză.

Apoi urcă într-un sampan și relaxează-te pe măsură ce ghidul tău te conduce printre peșteri, într-o plimbare de aproximativ 90 de minute. După ce te întorci la docuri, fă o pauză înainte de a te urca pe bicicletă pentru o călătorie de 45 de minute spre Bich Dong, prin satele pitorești din regiunea rurală.

După-amiaza te întorci în oraș unde turul tău se încheie cu transferul la locul în care ești cazat în zona Cartierului Vechi.

Itinerariu:

07:45: Ești preluat de la hotelul tău din Cartierul Vechi din Hanoi;

08:15: Pornești într-o călătorie spre provincia Ninh Binh;

10:00: Ajungi în vechea capitală, Hoa Lu;

10:15: Vizitezi templele dinastiilor Dinh și Le;

11:30: Ajungi la debarcaderul din Tam Coc;

11:45: Prânz tip bufet cu peparate culinare vietnameze;

13:00: Pornești într-o excursie cu sampanul pe râu, printre peșteri (90 de minute, împreună cu un ghid);

15:00: Ajungi înapoi în Tam Coc și iei o scurtă pauză;

15:15: Pornești într-o plimbare cu bicicleta prin satele din regiunea rurală din împrejurimi;

16:00: Are loc plecarea înapoi spre Hanoi;

17:30: Sosirea în cartierul vechi din Hanoi.

Vezi și alte experiențe din Hanoi

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.