Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Descoperă, într-o barcă vietnameză tradițională, golful Halong și peșterile Thien Cung & Dau Go

Descoperă, într-o barcă vietnameză tradițională, golful Halong și peșterile Thien Cung & Dau Go

80 Reviews

Hanoi / Vietnam

Durată: 12 ore

Furnizor:

Viator

De la 36

Scurtă descriere:

Experimentează superbul golf Halong într-o singură zi, cu transport dus-întors din Hanoi, ce trece prin Delta Râului Roșu. Urcă la bordul unei ambarcațiuni tradiționale vietnameze și mergi într-o croazieră de patru ore și jumătate, trecând printr-un peisaj epic, plin de stânci de calcar și mici insule. Bucură-te de un prânz cu fructe de mare, fă o plimbare cu caiacul sau cu o barcă de bambus și vizitează două peșteri uimitoare: Thien Cung și Dau Go. Fă un upgrade pentru a avea parte de un tur privat, cu un ghid personal și cu un autovehicul.

Repere:

  • Croazieră de o zi în golful Halong cu un vas tradițional;
  • Vizitează peșterile Thien Cung și Dau Go;
  • Fă o plimbare de 30 de minute cu caiacul sau cu o barcă de bambus;
  • Bucură-te de un prânz cu fructe de mare proaspete;
  • Transportul dus-întors din Hanoi este inclus;
  • Fă un upgrade pentru un tur privat, în care beneficiezi de transport și informații personalizate.

La ce să te aștepți:

Când vizitezi orașul Hanoi, nu ai vrea să ratezi golful Halong, unde te așteaptă mult mai mult decât faimoasele formațiuni și insule de calcar.

După ce ești preluat la opt dimineața de la hotelul tău din zona Centrului Vechi, călătorești cu autobuzul prin Delta Râului Roșu și te bucuri de ocazia de a vedea cum este viața de zi cu zi a fermierilor vietnamezi. Câmpuri de orez și bivoli de apă flanchează ambele părți ale drumului. Cele mai interesante incursiuni în viața rurală sunt între lunile februarie și iunie, când familii întregi sunt ocupate cu transplantarea răsadurilor de orez pe câmpuri.

Ajungi la debarcaderul turistic din golful Halong în jurul orei 12:00. Urci la bordul unei ambarcațiuni tradiționale și ieși în golf. Servești un prânz din fructe de mare proaspete (sunt disponibile și variante vegetariene).

Rocile de calcar și stâncile abrupte ale nenumăratelor insule mici au inspirat localnicii pentru a le da nume fanteziste: Insula Câinilor de Piatră, Insula Raței, Insula Degetului, Insula Tămâii Aprinse sau Insula Cocoșilor de Luptă, simbolul golfului Halong.

Apoi te îndrepți spre grota Thien Cung (Heavenly Palace Grotto) și Dau Go, niște peșteri magnifice, din altă lume. Explorează-le interioarele uriașe, pline de stalactite și stalagmite de toate felurile.

În cele din urmă, te bucuri de o plimbare de 45 de minute cu caiacul sau cu o barcă de bambus în jurul insulelor și tunelurilor de apă și te încălzești la soare în farmecul acestui paradis natural.

În jurul orei 16:30 ești adus înapoi la debarcader, unde autovehiculul tău te așteaptă pentru călătoria înapoi spre Hanoi. Excursia se încheie când ajungi la hotelul tău, în jurul orelor 20:00.

Vezi și alte experiențe din Hanoi

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.