Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Plimbă-te cu o ambarcațiune tradițională printre peșterile și insulele din golful Halong

Plimbă-te cu o ambarcațiune tradițională printre peșterile și insulele din golful Halong

1 Reviews

Hanoi / Vietnam

Durată: 12 ore

Furnizor:

Viator

De la 53

Scurtă descriere:

Fă o croazieră printre magnificele carsturi de calcar din golful Halong într-o aventură de o zi, în grup mic, din Hanoi. Urcă la bordul unei ambarcațiuni tradiționale și alunecă printre insule și peșteri. Plimbă-te cu caiacul sau cu barca din bambus și bucură-te de o masă cu fructe de mare.

Repere:

  • Tur privat alături de un ghid/șofer;
  • Transferul de la și înapoi la hotel este inclus;
  • Toate costurile legate de intrări sunt incluse;
  • Experiență ideală pentru familii;
  • Tur în grup mic ce asigură servicii personalizate;
  • Ofertă specială.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de o croazieră de o zi la bordul unei ambarcațiuni tradiționale și trăiește o experiență vietnameză unică printre munții de calcar ai spectaculosului golf Halong, inclus în patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1994. Golful Halong înseamnă „Golful Dragonilor“. Legenda spune că acum mult timp, când vietnamezii se luptau cu invadatorii străini, Zeii au trimis o familie de dragoni pentru a-i ajuta în luptă. În timpul confruntării armate, dragonii azvârleau pe gură comori, care mai târziu au devenit insulele care populează astăzi golful.

08:00: Ești preluat cu mașina de la hotelul tău central din Hanoi. Ai parte de o călătorie pitorească spre golful Halong, trecând prin provincia Bac Ninh, celebră pentru cântecele sale populare tradiționale. Treci de câmpuri verzi de orez.

Pe drum te oprești la Centrul Umanitar Hong Ngoc, o organizație meșteșugărească creată pentru a oferi sprijin comunităților din zonă, inclusiv persoanelor cu dizabilități. Obiectele artizanale făcute la centru sunt puse la vânzare. La magazin, poți vedea copiii cu dizabilități cum fac manual obiecte de artă. Ai timp liber pentru a alege cea mai bună colecție de produse artizanale din nordul Vietnamului. Sau să te bucuri de o cafea după drumul lung.

12:00: Ajungi la debarcaderul turistic Tuan Chau și te urci la bordul vasului de croazieră. Echipajul de întâmpină cu o băutură răcoritoare.

12:15: Îți începi croazieră de vis printre miile de carsturi de calcar. Te bucuri de un prânz cu fructe de mare, servit în vase tradiționale vietnameze la o masă privată. De asemenea, sunt disponibile și variante vegetariene.

În timpul croazierei, te oprești în zona unui sat plutitor, de unde iei o barcă de bambus pentru a vizita satul local de pescari, ocazie cu care înțelegi viața pescarilor din golful Halong. Sau ia un caiac pentru a descoperi munții de calcar din golf.

Continuă-ți drumul la bordul ambarcațiunii prin apele de smarald, treci de Piatra Câinelui și de mica insulă Burning Incense (tipărită pe bancnotele de 200.000 de dongi vietnamezi) și mergi spre insula Fighting Cock – simbolul golfului Halong. Vizitează cea mai frumoasă peșteră din golf – peștera Thien Cung (Heavenly Palace), pentru a vedea impresionantele formațiuni de stalactite și stalagmite.

Personalul vasului te servește apoi cu fructe proaspete, pentru gustarea de după-amiază.

16:15: Te întorci la debarcaderul turistic, pentru călătoria spre Hanoi.

20:00: Ajungi în Hanoi și îți iei rămas bun de la ghid și de la șofer.

Vezi și alte experiențe din Hanoi

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.