Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Încearcă zborul cu hidroavionul și o croazieră cu un vas de lux, timp de două zile, în golful Halong

Încearcă zborul cu hidroavionul și o croazieră cu un vas de lux, timp de două zile, în golful Halong

6 Reviews

Hanoi / Vietnam

Durată: 48 ore

Furnizor:

Viator

De la 538

Scurtă descriere:

Zboară din Hanoi spre golful Halong cu un hidroavion și urcă la bordul unui vas tradițional superb restaurat, pentru o croazieră de două zile în golful inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Zboară cu aeronava de 12 locuri și amerizează în apele de smarald din care se ridică 2.000 de carsturi de calcar spectaculoase. Explorează insule și lagune ascunse, alături de Peștera Surprizelor (Cave of Surprises), și bucură-te de timp din belșug pentru a înota, a face snorkeling și a te plimba cu caiacul cu un ghid informat. Mese complete sunt servite la bordul vasului, și cabinele de lux sunt dotate cu băi private și cu ferestre ce oferă priveliști superbe.

Bucură-te de serviciile personalizate oferite de echipaj în această croazieră în grup mic, limitată la 24 de persoane.

Repere:

  • Toate costurile legate de intrare sunt incluse;
  • Mic dejun inclus;
  • Bucură-te de o zi departe de agitația orașului;
  • Transferul gratuit dus-întors de la hotel este inclus;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Prânz inclus;
  • Excursie de două zile;
  • Experiență adecvată pentru toate vârstele;
  • O introducere perfectă pentru cei care vizitează pentru prima dată locul;
  • Tur pitoresc în aer.

La ce să te aștepți:

Zboară peste miracolele naturale din golful Halong – presărat cu carsturi de calcar impresionante și cu peșteri – și bucură-te de o croazieră de două zile la bordul unei amabarcațiuni tradiționale botezate L’Azalee.

Savurează la masă preparate din gastronomia vietnameză și internațională în timpul unui mic dejun, a două prânzuri și al unei cine. Ai parte de duș cu apă caldă în baia apartamentului tău, de sală de mese și de un bar licențiat cu o listă lungă de vinuri, de punte însorită cu șezlonguri și de atenție din partea personalului profesionist.

Vezi și alte experiențe din Hanoi

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.