Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Petrece o zi în peisajul rural de lângă Nha Trang, alături de localnici

Petrece o zi în peisajul rural de lângă Nha Trang, alături de localnici

21 Reviews

Nha Trang / Vietnam

Durată: 5 ore

Furnizor:

With Locals

De la 45

Scurtă descriere:

Alege să petreci o zi pe drumuri de țară, să vezi cum se simte viața la sat, să explorezi ferme, piețe, poduri de lemn și să te delectezi cu mâncare vietnameză autentică.

Repere:

  • O zi la țară, alături de localnici;
  • Experiență autentică, care îți dezvăluie adevărata savoare a Vietnamului.

La ce să te aștepți:

Explorează cărările rurale, simte viața la sat așa cum se desfășoară ea, vizitează orașe și ferme. Vezi pagode, piețe, case de țară, traversează poduri din lemn și bucură-te de mâncarea vietnameză. Aceasta este cea mai bună modalitate de a experimenta viața rurală vietnameză.

Ești preluat de la hotel la ora 13:00. Până la ora 16:00, călătorești spre zona rurală, pe care o experimentezi în voie. La ora 16:00 ești invitat la o masă vietnameză autentică. La ora 17:00 te întorci la hotelul la care ești cazat.          

Vezi și alte experiențe din Nha Trang

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.