Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Fă o croazieră din Nha Trang, la lăsarea nopții & bucură-te de o cină cu fructe de mare

Fă o croazieră din Nha Trang, la lăsarea nopții & bucură-te de o cină cu fructe de mare

Nha Trang / Vietnam

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 80

Scurtă descriere:

Golful Nha Trang este considerat unul dintre cele mai frumoase din lume și este un centru major în Asia de sud-est pentru admiratorii de corali. Să faci o croazieră în jurul golfului seara, să vezi apusul soarelui și luna ce răsare deasupra mării și orașului, luminat, și el, de mii de luminițe, și să privești siluetele bărcilor de pescari la orizont este o experiență minunată.

Repere:

  • Te bucuri de o seară perfectă, într-o experiență care include și cina;
  • Este o alegere bună și pentru familii;
  • Călătorești cu barca și vezi toate priveliștile din apă.

La ce să te aștepți:

Îți începi experiența cu transferul de la hotel către portul Nha Trang, unde te îmbarci. Sosești în port și te bucuri de o băutură revigorantă în compania ghidului experienței tale. Primești o introducere în viața localnicilor din golful Nha Trang, afli despre cultura lor culinară, despre împărat, ești pus la punct cu instrucțiunile de siguranță. Apoi îți începi croaziera privind peisajul spectaculos al golfului la apus.

Explorezi golful la căderea nopții, savurând cocktailuri și vin pe punte, distrat de muzicienii care cântă live, înconjurați de decorul animat de stele și de lună, dar și de luminile orașului.

Apoi te lași pradă plăcerilor gastronomice, bucurându-te de o cină de cinci preparate din fructe de mare, în timp ce ești servit de personalul ambarcațiunii și ți se cântă serenade.

Îți sfârșești seara romantic cu băuturi în lounge sau pe punte, înainte de a te întoarce în portul Nha Trang și pe uscat, unde ești așteptat ca să fii transferat înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Nha Trang

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.