Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Porniți într-o croazieră de lux din golf, cu scuba&snorkeling, explorați sate de pescari și luați un prânz somptuos

Porniți într-o croazieră de lux din golf, cu scuba&snorkeling, explorați sate de pescari și luați un prânz somptuos

1 Reviews

Nha Trang / Vietnam

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 89

Scurtă descriere:

Cunoscut pentru plajele sale impecabile și ca destinație pentru scufundări, Nha Trang devine treptat o destinație populară printre jet setteri. Mergeți într-o croazieră de lux de o zi, care include numeroase activități, de la cele de apă, până la plimbări și vizitarea unor sate; experiența include transferul de la hotel, băuturi la discreție, echipament pentru scuba diving și snorkeling și un prânz fabulos cu fructe de mare.

Repere:

  • Experiența este ideală pentru familii;
  • Toate taxele și serviciile necesare sunt incluse;
  • Este inclus transferul de la hotel;
  • Prânzul inclus poate avea și variante vegetariene;
  • Echipamentul pentru activitățile în apă este inclus în preț.

La ce să te aștepți:

După ce sunteți preluați dimineața de la hotel, sunteți transferați la portul din Nha Trang, unde vă îmbarcați la bordul unei ambarcațiuni Emperor Cruises. Această barcă nouă de lux este dotată cu cele mai recente dispozitive de siguranță și are un design inspirat de stilul de viață al lui Bao Dai, ultimul împărat al Vietnamului.

La sosire, primiți o băutură cât să vă faceți confortabili, și o introducere în tainele golfului Nha Trang, considerat unul dintre cele mai frumoase ale lumii, presărat cu insule tropicale și kilometri întregi de plaje cu nisipuri albe și cu ape calde tot timpul anului.

După un scurt instructaj de siguranță, ridicați ancora și priviți peisajul spectaculos al golfului desfășurându-se în fața ochilor voștri. Serviciile de cinci stele includ băuturi nelimitate – aveți de ales între vinuri fine, apă îmbuteliată, cafea de specialitate și ceai.

Navigați vreme de o oră până la insula Mieu, unde vă opriți pentru o plimbare și o vizită într-un sat tipic de pescari. Interacționați cu localnicii și aflați despre stilul lor de viață, departe de țărm. Explorați zona și cu o barcă tradițională.

Vă continuați croaziera către insulele Tam, Mot și Mun, înainte de a vă opri pentru câteva activități în ape, precum scuba diving, snorkeling, sau pur și simplu pentru a înota în valurile albastre și limpezi. La miezul zilei, vă opriți la Dam Bay. Aici serviți un prânz splendid, pe barca ancorată lângă insula Tre, unde vă așteaptă o lagună liniștită și o fermă de pești.

După prânz, alegeți între a face trekking pe insulă sau a vă plimba prin natură, sau optați pentru a vă continua croaziera pe coastă, pentru a vedea și cealaltă parte a insulei. Ambele opțiuni vă duc către plaja Tru, o întindere paradisiacă tropicală, unde puteți înota, lenevi la soare sau să vă îmbarcați într-un caiac.

La finalul experienței, treceți la Vinpearl Land și puteți vedea celebrele vile ale împăratului Bao Dai, fosta reședință regală devenită acum hotel, înainte de a vă întoarce pe uscat. Apoi sunteți transferați la hotel sau la aeroport, după caz.

Vezi și alte experiențe din Nha Trang

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.