Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Relaxați-vă într-un tur de o zi în insula Mun, cel mai bun loc de diving din Vietnam

Relaxați-vă într-un tur de o zi în insula Mun, cel mai bun loc de diving din Vietnam

1 Reviews

Nha Trang / Vietnam

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 94

Scurtă descriere:

Golful Nha Trang este unul dintre cele mai frumoase ale lumii. În această experiență, oaspeții se îmbarcă pe o barcă de viteză către insula Mun, pentru snorkeling. Continuați apoi croaziera în jurul orașului și pescuiți sau delectați-vă cu fructe la bord. Apoi vă relaxați și vă bucurați de masă la restaurantul Con Se Tre.

Repere:

  • Tot echipamentul necesar este inclus;
  • Turul privat vă este dedicat doar vouă;
  • Călătoriți pe barcă și vedeți orașul dintr-o perspectivă nouă;
  • Transferul de la și spre hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

La ora 8:30, sunteți preluați la hotelul vostru din Nha Trang și mergeți cu o barcă de viteză către insula Mun, numită astfel pentru că stâncile de la Hon Mun sunt complet negre. Hon Mun nu este doar un loc pentru observație sau pentru a explora viața marină, dar și cel mai bun loc pentru snorkeling din Vietnam. Aici vin turiștii care vor să se scufunde sau să navigheze cu bărcile cu fundul transparent, pentru a admira coralii și creaturile de sub ape (pe cont propriu). Faceți snorkeling, apoi vă continuați croaziera în jurul golfului, admirând panorama orașului și a insulei, în bătaia lină a brizei.

Aceasta este o călătorie de neuitat, iar apoi vă opriți iar, ca să pescuiți într-unul dintre locurile celebre pentru asta, la insula Hon Tre. Aici trăiesc peste 84 de specii de pești, și toate pot fi pescuite, deși regula locului spune că peștii rari, exotici, sau cei prea tineri trebuie apoi eliberați în mare.

Ultima experiență este masa relaxantă de la restaurantul Con Se Tre, lângă apă, în insula Bamboo. Vă bucurați de mâncarea vietnameză, dar și de priveliștile spectaculoase ale orașului.

Vezi și alte experiențe din Nha Trang

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.