Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Relaxează-te într-un tur complet de o zi în Hanoi, în timp ce un localnic pedalează tricicleta cu care te plimbi

Relaxează-te într-un tur complet de o zi în Hanoi, în timp ce un localnic pedalează tricicleta cu care te plimbi

47 Reviews

Hanoi / Vietnam

Durată: 7 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 37

Scurtă descriere:

Hanoi-ul este, fără îndoială, unul dintre cele mai fermecătoare orașe din întreaga Asie. Acest tur oferă un drum la atracțiile importante ale acestei metropole vibrante, cunoscută ca Parisul Orientului. Explorează complexul Ho Și Min, Muzeul de Etnologie, templul Ngoc Son și uimitorul lac Hoan Kiem. Apoi bucură-te de un tur senzațional cu o tricicletă prin Cartierul Vechi, unde te strecori printre piețele locale în care se vând obiecte artizanale, pentru a-ți încheia ziua.

Repere:

  • Tur privat de o zi, cu un ghid vorbitor de limba engleză;
  • Vizitează fascinantul complex Ho Și Min;
  • Vezi mausoleul Ho Și Min;
  • Fă un tur la Templul Literaturii și la Muzeul de Etnologie;
  • Bucură-te de un prânz vietnamez delicios;
  • Vizitează templul Ngoc Son de pe pitorescul lac Hoan Kiem;
  • Relaxează-te în timpul unei plimbări cu tricicleta prin istoricul Cartier Vechi.

La ce să te aștepți:

Acest tur de o zi în Hanoi îți dezvăluie atracțiile de top ale orașului cunoscut și ca Parisul Orientului. Îți începi dimineața cu o oprire la complexul Ho Și Min, unde admiri reședința fostului conducător, mausoleul și palatul prezidențial, înainte de a explora Muzeul Ho Și Min. 

 

Apoi mergi la Templul Literaturii, care a fost construit în semn de omagiu adus marelui gânditor Confucius. Aici admiri clădirea primei universități din țară, care datează din anul 1070. Sălile istorice sunt decorate cu carapace de țestoase pe care sunt inscripționate numele absolvenților universității. Cinci curți impresionante, cu traseele rezervate împăratului, sunt acum deschise publicului larg. Vezi statuia lui Confucius, care se află în una dintre curți, și admiră berzele de bronz de pe țestoasele menite să păzească academia. Deoarece mausoleul Ho Și Min este închis lunea și vinerea, în aceste zile vizitezi închisoarea Hoa Lo.

 

Bucură-te de un prânz vietnamez tradițional servit cu stil înainte de a vizita Muzeul de Etnologie. Considerat unul dintre muzeele de top din țară, acest hub cultural și istoric impresionant oferă informații despre nu mai puțin 54 de minorități etnice care trăiesc în această țară. De aici, te îndrepți spre templul Ngoc Son, care se află pe o mică insulă de pe pitorescul lac Hoan Kiem. Această capodoperă arhitecturală uimitoare datează din secolul al XIII-lea.

 

Îți închei ziua cu un tur de o oră cu tricicleta prin Cartierul Vechi din Hanoi, unde un șofer expert te conduce, pedalând, pe străzile înguste și pe aleile lăturalnice. Poți cerceta în amănunt mărfurile micilor magazine înainte de întoarcerea la hotel.

 

 

Vezi și alte experiențe din Hanoi

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.