Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Plimbă-te cu o Vespa vintage într-un tur pe dealurile Toscanei și bucură-te de o masă italiană tradițională în Florența

Plimbă-te cu o Vespa vintage într-un tur pe dealurile Toscanei și bucură-te de o masă italiană tradițională în Florența

698 Reviews

Florența / Italia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 85

Scurtă descriere:

Plimbă-te prin Toscana cu o Vespa vintage în acest tur de patru ore, cu plecare din Florența. Un ghid local te conduce spre dealurile superbe, trecând de faimoasa Piazzale Michelangelo și de Bazilica San Miniato al Monte. După aceea, întoarce-te în Florența pentru o masă tradițională italiană, care-ți încununează călătoria. Pentru a asigura o experiență intimă, turul este limitat la 10 persoane.

Repere:

  • Tur cu o Vespa vintage, cu plecare din Florența;
  • Urmează-ți ghidul prietenos spre dealurile toscane în timp ce conduci propriul scuter iconic italian;
  • Vezi atracții mai puțin cunoscute, ca Bazilica San Miniato al Monte;
  • Oprește-te la Piazzale Michelangelo, pentru vederi panoramice asupra Florenței;
  • Încheie-ți turul cu o masă toscană delicioasă în Florența;
  • Tur în grup mic, de maximum 10 persoane, ce asigură o atenție personalizată din partea ghidului.

La ce să te aștepți:

Turul tău cu scuterul Vespa începe în Florența centrală, unde îți întâlnești ghidul, primești un instructaj de siguranță și faci o tură de antrenament, înainte de a porni la drum. Urcă-te pe scuterul original Vesta PK vintage, un model clasic care nu se mai fabrică, și urmează-ți ghidul pe străzile orașului, până ce ajungi la marginile sale. Admiră vederile panoramice ale Florenței de la Bazilica San Miniato al Monte, înainte de a o vizita. Biserica romanescă adăpostește câteva lucrări de artă incredibile și este una dintre bijuteriile mai puțin cunoscute ale orașului.

Continuă spre dealurile toscane, treci de câmpuri de maci și de podgorii și oprește-te pentru a face fotografii. În timp ce călătorești înapoi spre oraș, trage pe dreapta la Piazzale Michelangelo, unde ți se deschid în fața ochilor priveliștile cu râul Arno și cu Domul din Florența.

Încheie-ți aventura cu o masă toscană pe o terasă privată, savurând gustările de brânză burrata, bruschetta sau bucățelele de carne cu fenicul. Relaxează-te și bucură-te de atmosfera italiană înainte de a te întoarce în locul de unde ai pornit.

Vezi și alte experiențe din Florența

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.