Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Descoperă podgoriile din zona Torres, vizitează Montserrat & plimbă-te prin pitorescul oraș de la malul mării, Sitges

Descoperă podgoriile din zona Torres, vizitează Montserrat & plimbă-te prin pitorescul oraș de la malul mării, Sitges

34 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 11 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 101

Scurtă descriere:

Imersează-te în lumea viticolă din Catalonia la podgoriile Torres și descoperă peisajul captivant din Montserrat într-un tur de 11 ore din Barcelona. Vizitează și fostul sat de pescari Sitges.

Repere:

  • Află despre procesul de producție a vinului în regiunea Penedes;
  • Vizitează sanctuarul benedictin din Montserrat;
  • Plimbă-te pe străzile pitorești, arse de soare, ale fostului sat de pescari Sitges;
  • Gustă licorile produse de călugării din Montserrat;
  • Mergi pe urmele pelerinilor care iau drumul Madonei Negre;
  • Descoperă frumusețea răpitoare a coastei catalane în cel mai deplin confort.

La ce să te aștepți:

Gustă vinurile produse de Torres și descoperă stâncile și mănăstirea Montserrat într-un tur de o zi ce pornește din Barcelona. Ajungi cu un autobuz confortabil, dotat cu aer condiționat, la cramele Torres, din inima regiunii Penedes. Experimentezi cu toate simțurile vinurile catalane. Afli despre procesul de producție cu ajutorul expoziției interactive care explică istoria viticolă a regiunii. Apoi te îmbarci într-un mic tren care te duce către podgoriile Mas La Plana. Călătorești către Evul Mediu pe măsură ce afli secretele fabricării vinului. Îți închei această parte a experienței degustând două soiuri de vin.

Apoi mergi către munții Montserrat pentru a vizita celebra bazilică regală și opera de secol XII Madona Neagră. Te fascinează sanctuarul benedictin fondat în 1025 ca un omagiu adus Fecioarei din Montserrat, sfânta patroană a Cataloniei. Te bucuri de trei ore libere în care explorezi complexul și iei un prânz pe propria cheltuială. Guști din licorile produse de călugări.

Apoi, mergi către stațiunea Sitges, unul dintre cele mai frumoase sate de pe coastă. Un tur ghidat al orășelului pitoresc te poartă pe străduțe înguste, către plaje superbe, și îți dezvăluie cultura vibrantă, gastronomia și magazinele fermecătoare. Afli despre Indianos, cei care au părăsit pe vremuri satul pentru a căuta o viață mai bună în America. Apoi, te bucuri iar de ceva timp liber.

Transportul, ghidul bilingv, intrarea și turul la cramele Torres (și degustarea a două vinuri), degustarea licorilor produse de călugări, intrarea la Espai Audiovisual Montserrat și turul ghidat în Sitges sunt incluse în prețul activității.

Nu sunt incluse alimentele și băuturile și transferul de la hotel.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.